9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Steenhouwerij

Kwaliteit en vakmanschap van Hutting Natuursteen

Onze steenhouwerij beschikt over meer dan 90 jaar aan opgebouwde ervaring, daarmee zijn wij een van de weinige nog echt bestaande steenhouwerijen van Nederland. Daarnaast beschikken wij over de capaciteit en het vakmanschap, om zelf alle opdrachten te kunnen realiseren tot kwalitatief hoogwaardige producten. Iets wat sinds het verdwijnen van de vestigingswet best bijzonder is.

Hoe het allemaal begon

Harmannus werkte jarenlang als steenhouwer aan de restauratie van het paleis op de Dam in Amsterdam. Hier viel, door de economische crisis, het werk eind jaren 20 alleen helemaal stil. Om zijn gezin, bestaande uit acht kinderen, te kunnen onderhouden besloot Harmannus naar Leeuwarden te vertrekken. In een klein schuurtje midden in de binnenstad begon hij hier in 1930, met het vervaardigen van grafstenen en marmeren schoorsteenmantels, aan de grondlegging van Hutting Natuursteen. Niet wetende dat dit kleine schuurtje vier generaties later zou uitgroeien tot de hoofdvestiging.

Keurmerk natuursteen

Wij mogen, als een van de weinige bedrijven in Nederland, het keurmerk Natuursteen voeren en daar zijn wij trots op. Om dit keurmerk te mogen voeren worden wij jaarlijks onderworpen aan een strenge keuring, waarbij onder andere zaken als de kwaliteit, het milieu, de presentatie en de garantie onder de loep worden genomen. Omdat wij beschikken over een uitgebreid machinepark en gekwalificeerde vakmensen, zijn wij in staat alle werkzaamheden onder eigen beheer uit te voeren. In tegenstelling tot andere handelaren in Nederland, is dit best bijzonder. Wij zijn een van de weinige steenhouwerijen binnen Nederland die over zowel het vakmanschap als de capaciteit beschikken, om zelf alle opdrachten te realiseren tot kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze producten

Laat u inspireren door de de vele soorten marmer, graniet en leisteen van Hutting Natuursteen.Wij onderscheiden ons door onze grote, gevarieerde collectie grafmonumenten en zwerfkeien, waarbinnen de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo bieden wij grafstenen aan in verschillende typen materialen, denk aan: RVS, cortenstaal, glas, natuursteen, versteend hout of keien en ruwe stenen. Zelfs een combinatie van verschillende materialen is bij ons mogelijk. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren, of om een ontwerp zo eigen mogelijk te maken door middel van ornamenten en etsen. Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van interieur en bouw. Van aanrechtbladen, vloertegels en wandtegels, vensterbanken en dorpels, tafelbladen en massieve spoelbakken, zolang het van natuursteen is, leveren wij van Hutting Natuursteen het allemaal.

Goede service en garantie

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, staat het leveren van een goede service en garantie bij ons hoog in het vaandel. Voor al onze producten bieden wij een garantie van 25 jaar. Omdat voor ons alleen het beste goed genoeg is, vinden wij het belangrijk dat het eindresultaat perfect is. Om dit te kunnen waarborgen, krijgt u altijd een gratis uitgetekende lay-out op schaal toegestuurd, nadat de bestelling voor een product geplaatst is. Op deze wijze kunt u het ontwerp controleren. Zelfs het eventueel besluiten tot wijzigen van de indeling of inhoud is in deze fase nog mogelijk. Vragen of opmerkingen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ