9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Vanaf Franeker/Dronrijp:

Op de A31 neemt u afslag 23 richting Leeuwarden Noord. Weg vervolgen naar de Harlingerstraatweg. Sla bij het kruispunt rechtsaf richting De Zwette/Parkeerplaats Expo. Vervolg de weg naar de Slauerhoffweg. Neem vervolgens op de rotonde de tweede afslag rechtdoor. Neem de volgende rotonde de eerste afslag en rijd door op de Kelvinstraat. Sla linksaf naar de Celsiusweg. Vervolg de weg naar de Archimedesweg waar Hutting Natuursteen zich aan de linker kant bevind.

Vanaf Hallum/Stiens:

Vanaf de N357 slaat u rechtsaf naar de Valeriusstraat. Weg vervolgen en bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar de Harlingerstraatweg. Sla bij het kruispunt linksaf industrieterrein Leeuwarden-West/Parkeerplaats Expo. Vervolg de weg naar de Slauerhoffweg. Neem vervolgens op de rotonde de tweede afslag rechtdoor. Neem de volgende rotonde de eerste afslag en rijd door op de Kelvinstraat. Sla linksaf naar de Celsiusweg. Vervolg de weg naar de Archimedesweg waar Hutting Natuursteen zich aan de linker kant bevind.

Vanaf Hurdegaryp/Tietjerk:

Vanaf de N355 rijdt u bij de eerstvolgende stoplichten rechtdoor op de Groningerstraatweg. Bij de volgende stoplicht gaat u weer rechtdoor richting de Professor Meester P.S. Gerbrandyweg. Neem op de eerstvolgende rotonde de tweede afslag richting de Dammelaan. Deze weg vervolgen en bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting de Valeriusstraat. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag naar de Harlingerstraatweg. Sla bij het kruispunt linksaf industrieterrein Leeuwarden-West/Parkeerplaats Expo. Vervolg de weg naar de Slauerhoffweg. Neem daarna op de rotonde de tweede afslag. Neem de volgende rotonde de eerste afslag en rijd door op de Kelvinstraat. Sla linksaf naar de Celsiusweg. Vervolg de weg naar de Archimedesweg waar Hutting Natuursteen zich aan de linker kant bevind.

Vanaf Heerenveen/Grou:
Op de A32 houdt u Harlingen/Stiens/Leeuwarden aan richting de N31. Vervolg de weg en neem afslag 24 richting Leeuwarden/Deinum/Bolsward. Volg de twee linker rijstroken om linksaf te slaan richting industrieterrein De Zwette/WTC Expo. Ga bij de stoplichten rechtdoor en rijdt vervolgens onder het Margaretha Zelle Akwadukt door. Sla bij de eerstvolgende stoplichten linksaf richting de Schenkenschans. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Kelvinstraat. Sla linksaf naar de Celsiusweg. Vervolg de weg naar de Archimedesweg waar Hutting Natuursteen zich aan de linker kant bevind.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ