9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafsteen laten ontwerpen?

Ontwerp volledig naar uw wens

Het ontwerp

U kunt uw eigen ontwerp aandragen en voorleggen aan onze designer. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u een schets te maken van het gewenste grafmonument. Op de foto hiernaast ziet u bijvoorbeeld dat er een scheepsanker is geplaatst op een grafmonument.

De juiste combinatie

U ziet een geschikt grafmonument. De vorm van het monument is naar uw wens, maar u zou graag een andere kleur willen. Wij kunnen de grafmonumenten in allerlei verschillende soorten kleuren leveren. De  monumenten die zijn afgebeeld op de website dienen als voorbeeld, maar kunnen in allerlei soorten en maten geleverd worden. Wilt u bij Hutting Natuursteen een grafsteen kopen en laten ontwerpen, dan zorgen wij er voor dat deze volledig naar wens is.

Opslaan in bewaarmap

U bekijkt en selecteert verschillende monumenten die u aanspreken. U vindt bijvoorbeeld van het ene grafmonument de steen fraai, en van het andere monument de grafbedekking mooi. Wij kunnen alle denkbare combinaties voor u realiseren. U kunt de monumenten opslaan in uw bewaarmap, ze uitprinten, meenemen naar onze toonzaal en laten zien aan onze adviseur.

Ornament toevoegen

Een ornament is een lijntekening die in dezelfde kleur van uw tekst op het grafmonument gezandstraald kan worden. Op de meeste grafmonumenten is het mogelijk om een ornament toe te voegen. Een hobby, het werk of een andere illustratie die aansluiten bij uw dierbare kunnen vertaald worden op het grafmonument. U kunt zelf een lijntekening meenemen of kiezen uit onze vele voorbeelden op de website.

Etsen

Bij een ets worden kleine krasjes in het monument aangebracht waardoor er een levensechte afbeelding ontstaat. Wij hebben veel verschillende voorbeelden op onze website staan om u een idee te geven hoe dit eruit kan komen te zien. U kunt zelf een afbeelding meenemen of kiezen uit een van onze voorbeelden.

Een lettertype kiezen

Het lettertype op het grafmonument mag u helemaal zelf bepalen. Ook is het mogelijk om uw eigen handgeschreven tekst te verwoorden op het grafmonument.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het ontwerpen van een grafmonument? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ