9.5
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.5
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafsteenrestauratie

Restauratie van een grafsteen

Met een goed onderhouden grafmonument van uw dierbare, zorgt u ervoor dat ieder bezoek een mooi moment is om te koesteren. Mocht er onverhoopt toch reparatie aan het monument nodig zijn, dan helpen we u bij Hutting Natuursteen graag met grafsteenrestauratie. Of het nou vervaagde letters zijn, voegen die bijgewerkt moeten worden of dat het monument verzakt is. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het monument weer in ere wordt hersteld en dat de herinnering aan uw dierbare fier overeind blijft staan.

Restauratie van een grafsteen

Door wisselvallig weer kan een grafmonument snel vol komen te liggen met bladeren, vies worden, verzakken of verkleuren. Bent u al langere tijd niet toegekomen aan het onderhouden van de grafsteen van uw dierbare en is er schade ontstaan? Dan zorgen onze vakmensen voor een passende reparatie van het grafmonument, van welk materiaal het monument ook is gemaakt. Zo kunnen we de letters opnieuw graveren of verven, de grafsteen weer netjes rechtzetten, onderdelen vervangen en renoveren en de oorspronkelijke kleur van het natuursteen weer herstellen. Soms is alleen al het schoonmaken en het weghalen van bladeren al voldoende om de grafsteen weer mooi te maken.

Onze werkzaamheden

1. Letters opnieuw verven
2. Letters opnieuw graveren
3. Onderdelen vervangen of renoveren
4. Kleur herstellen
5. Verzakking herstellen
6. Grafsteen schoonmaken
7. Bladeren weghalen

Onderhoud van een grafsteen

Met goed onderhoud kunt u reparatie voorkomen en staat het moment er altijd mooi bij. Zo wordt u tijdens een bezoek niet afgeleid door de staat van het monument We kunnen ons voorstellen dat het onderhoud veel van u vraagt. Die zorg nemen we u daarom graag uit handen. Met grafsteenonderhoud van Hutting Natuursteen kunt u erop rekenen dat wij regelmatig het monument vrijmaken van bladeren schoonmaken en op tijd beschadigingen of verzakking signaleren. Kleine reparaties kunnen we ter plekke uitvoeren, waardoor we grotere schade aan het monument voorkomen.

Grafsteen aanpassen

Wilt u niet alleen de grafsteen laten restaureren, maar ook aanpassen met bijvoorbeeld een aanvullende tekst of andere materialen? Ook dan helpen we u graag verder. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden van restauratie en aanpassing van het monument om de herinnering van uw dierbare in leven te houden. 

Er komt veel kijken bij het onderhoud en de restauratie van een grafmonument. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 058-2130180.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.