9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Materiaalsoorten

Ons aanbod in Materiaalsoorten

Hutting Natuursteen heeft meer dan 35 verschillende materiaalsoorten in haar assortiment. Zo krijgt u een ruime keuze in het soort grafmonument dat u voor ogen heeft. Wij benadrukken dat alles mogelijk is qua ontwerp en persoonlijke tint. Vraag ernaar bij onze adviseurs!

 

Zwart graniet

Een tijdloze steensoort! Al tientallen jaren wordt dit materiaal toegepast in onze aanrechtbladen en grafmonumenten. Zwart graniet kunnen wij aanpassen door het te polijsten, te zoeten (mat glanzend) of een leather finish te geven.

Multi Colour Red Graniet

Deze steensoort is afkomstig uit China. Het kenmerkt zichzelf door het contrast in rood, bruin en zwarte kleuren. Dit materiaal geeft een prachtige en bovendien luxe uitstraling.

Busgowetz Graniet

Busgowetz graniet staat bekend om zijn zwart/grijze tinten, die in veel van onze grafmonumenten verwerkt kunnen worden.

Himalaya Blue Graniet

Waar u zult denken dat de kleur van Himalaya Blue Graniet, blauw is, is echter in de praktijk net even anders. Dit granietsoort karakteriseert rood/zwarte kleuren, wat een fraai effect geeft.

Butterfly Blue Graniet

Butterfly Blue Graniet, ook wel Butterfly Blue China Graniet genoemd, is een donkerblauw granietsoort dat in China is gewonnen. Dit materiaal kan gepolijst, gezaagd, gesneden en geschuurd worden.

Viscount White Graniet

Viscount White Graniet kent zijn oorsprong uit India. De boventoon van dit monument is wit, met daarin grijs/zwarte stippels die erin zijn verwerkt. Dit valt uitstekend te combineren met andere granietsoorten.

Labrador Graniet

Labrador Graniet is een steensoort afkomstig uit Noorwegen. Deze granietsoort is onderhoudsvrij doordat het goed bestemd is tegen zuur en vorst. Het heeft daarnaast een mooie donkerblauwe natuurlijke kleur.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ