9.4
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.4
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Dubbele grafstenen

Filter producten
Prijs
-
Toepassen
Bedekking
Toepassen
Materiaal
Toepassen
Geselecteerde filters:
Laad meer
Einde resultaten

Wilt u langskomen? Maak dan hier uw afspraak

Afspraak inplannen

Het is ongetwijfeld het moeilijkste wat we in ons leven moeten doen: afscheid nemen van een dierbare. “Tot de dood ons scheidt”, is een uitspraak die we in zo’n geval vaak horen. Een dubbelgraf geeft u de mogelijkheid ook na de dood samen te blijven. Tot in de eeuwigheid. Hutting Natuursteen adviseert u graag over de mogelijkheden en helpt u bij een passend dubbelgraf.

Wat is een dubbelgraf?

De naam zegt het al: een dubbelgraf heeft het dubbele formaat van een enkel graf. Hoewel een dubbelgraf ook wel een familiemonument wordt genoemd, hoeft een graf niet door één familie in gebruik te zijn. Een dubbelgraf kan ook bedoeld zijn voor een echtpaar of partners. De inrichting van een dubbelgraf verschilt per begraafplaats. In sommige gevallen worden geliefden of familieleden onder elkaar begraven, maar in de meeste gevallen liggen dierbaren naast elkaar. Door hun omvang, is het niet op iedere begraafplaats mogelijk een dubbelgraf te plaatsen. Wij raden u dan ook aan goed te informeren bij uw gemeente. Net zoals bij een enkel graf, kunnen we ook dubbelgraven geheel naar persoonlijke wensen en voorkeuren vervaardigen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Weet u nog niet helemaal wat bij u en uw partner of familieleden past? Dat kunnen we ons voorstellen. De mogelijkheden in ontwerp, uitstraling en materialen voor een dubbelgraf is namelijk enorm. Het begint allemaal met het kiezen van een steen. U kunt kiezen voor één staande of liggende steen, maar het is ook mogelijk twee stenen te plaatsen. Het is zelfs mogelijk een staande steen met een liggend gedeelte te combineren dat het graf helemaal of gedeeltelijk bedekt.

Vervolgens kijken we graag met u mee naar materiaalkeuze en uiterlijk. Door twee aparte stenen te plaatsen, elk met een eigen vorm en stijl, krijgen de graven een persoonlijk karakter. Denk aan een marmeren steen in de vorm van een hart naast een robuuste, natuurlijke zwerfsteen. Tevens is het mogelijk verschillende materialen met elkaar te combineren. Met bijzondere ornamenten of een foto in glas geprint, maakt u een dubbelgraf extra uniek.

Onze showroom

Onze vakmannen kunnen een dubbelgraf volledig naar uw wens ontwerpen. Bent u overweldigd door de vele mogelijkheden of wilt u in alle rust de verschillende opties bekijken? U bent van harte uitgenodigd in onze showroom.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.