9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafsteen kopen

Een grafsteen die voldoet aan uw wensen

Na het overlijden van uw dierbare dienen zich praktische zaken aan, waaronder het kopen van een grafsteen. Grafstenen zijn in allerlei vormen, maten en materialen te leveren. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een gepersonaliseerd monument. De aanschaf van een grafmonument is een bezigheid die gelukkig niet vaak gedaan hoeft te worden. Daarom staan wij u graag bij bij het vormgeven en uitzoeken van een grafsteen.

Hoe gaat het aanschaffen van een grafsteen in zijn werk?

Het kopen van een grafsteen bij Hutting Natuursteen kan op een aantal verschillende manieren. Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van een grafsteen. Hieronder vindt u de mogelijkheden tot het uitzoeken van het gewenste monument:

Fysieke aankoop in inspirerende showroom: In onze showroom kunt u zich laten inspireren door de vele honderden opgestelde monumenten. Samen met een van onze adviseurs kunnen wij het gewenste monument voor u ontwikkelen. U ontvangt van ons een prijsopgave en een eventueel ontwerp.

Online: U kunt inspiratie opdoen op onze website. Via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Vervolgens krijgt u een gepersonaliseerd voorstel inclusief een tekening van het ontwerp. Dit ontwerp kunt u via de mail bevestigen, zodat een bezoek aan de fysieke showroom niet noodzakelijk is.

Advies aan huis: Onze adviseur kan bij u thuis de verschillende steensoorten laten zien. Geheel vrijblijvend kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs uit uw regio.

Soorten grafstenen

Hutting Natuursteen heeft een compleet aanbod aan grafstenen. Wij bieden zowel enkele als dubbele grafstenen aan. Bij ons bent u volledig vrij in het zelf samenstellen van een grafsteen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf een keuze maken uit het materiaal. Te denken valt hierbij aan een grafsteen van RVS, cortenstaal, glas, natuursteen, versteend hout, keien en ruwe stenen, of een combinatie van verschillende materialen. Welke materiaalkeuze u ook maakt, elk type materiaal heeft zijn eigen bijzondere en karakteristieke eigenschappen. Wij geven u graag advies om een passende keuze te maken.

Wat kost een grafsteen?

De kosten van een grafsteen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het type graf een bepalende factor in de kosten. Vooral de afmetingen van het graf zijn hierin belangrijk. Daarnaast zijn ook de onderdelen zoals het voetstuk, de letterplaat en omranding bepalend in de prijs. Verder spelen ook de dikte, het materiaal, de afwerking, belettering, fundatie en eventuele accessoires een belangrijke rol. De vraag “wat kost een grafsteen?” is daarom niet te beantwoorden met een standaardbedrag. Voor elke portemonnee kunnen wij een monument leveren. Ook behoort een betalingsregeling tot de mogelijkheden. Grafstenen kunnen wij leveren vanaf 750 euro.

Advies bij het kopen van een grafsteen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen of vormgeven van een grafsteen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op  058-2130180

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ