fbpx
Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
+ lange garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond
Eerste steenlegging

Eerste steenlegging

De eerste steenlegging is een bijzonder moment bij het beginnen van de bouw van een gebouw. U kunt denken aan het bouwen van een nieuwe school, kerk, pand en zelfs voor nieuwbouw. Op de eerste steen staat vaak een tekst waarop staat aangegeven wanneer de eerste steen is gelegd en door wie.

Bij Hutting Natuursteen verzorgen wij graag dit bijzondere moment voor u. Wij hebben veel verschillende materiaalsoorten tot onze beschikking zodat we u een ruime keuze kunnen geven. Op de foto is de eerste steenlegging verzorgd in zwart graniet. Vraag naar de mogelijkheden als u een andere materiaalsoort wenst.

Op aanvraag
Offerte aanvraag
Recensies

2 weken geleden zijn wij zeer vriendelijk en kundig geholpen door een medewerkster van Hutting, toen wij ons aan het oriënteren waren voor een grafmonument.
Doordat er echt de tijd genomen werd, goed naar ons werd geluisterd en er met ons meegedacht werd, hebben wij een heel mooi monument kunnen uitzoeken.
Wij zijn dan ook zeer te spreken over Hutting Natuursteen. (12-06-2019)

MM Leeuwarden
Leeuwarden

Er wordt goed naar je geluisterd en naar je eigen mogelijkheden gekeken. Denken mee en verder perfect afgewerkt. Ondanks de droefheid die er bij komt kijken ben ik heel blij dat ik voor jullie gekozen heb. (29-05-2019)

Sylvia Buwalda
Tijnje

In een rustige zetting is met goed aan- en invoelen, en aanreiken van keuze mogelijkheden, is een passende grafsteen geplaatst. Deze sluit goed aan bij een eerder monument die ook door Hutting is geleverd. Wij zijn uitermate tevreden over de begeleiding en ook over het uiteindelijke resultaat. Nogmaals onze hartelijke dank. (23-05-2019)

Jeltje
Burgum

In elke stap van de samenwerking met Hutting natuursteen hebben we respect en begrip ervaren voor onze situatie. Voor de medewerkers is dit dagelijks werk, maar ze blijven altijd invoelend en tegelijkertijd professioneel naar hun klant. Dit geldt zowel in de showroom, als tijdens telefonisch overleg, maar ook voor de medewerkers die het monument hebben geplaatst. (16-05-2019)

Geert
Leeuwarden
Hutting Natuursteen
88
Jaar ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ