fbpx
Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
en garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond
Eerste steenlegging

Eerste steenlegging

De eerste steenlegging is een bijzonder moment bij het beginnen van de bouw van een gebouw. U kunt denken aan het bouwen van een nieuwe school, kerk, pand en zelfs voor nieuwbouw. Op de eerste steen staat vaak een tekst waarop staat aangegeven wanneer de eerste steen is gelegd en door wie.

Bij Hutting Natuursteen verzorgen wij graag dit bijzondere moment voor u. Wij hebben veel verschillende materiaalsoorten tot onze beschikking zodat we u een ruime keuze kunnen geven. Op de foto is de eerste steenlegging verzorgd in zwart graniet. Vraag naar de mogelijkheden als u een andere materiaalsoort wenst.

Op aanvraag
Offerte aanvraag
Recensies

Persoonlijke, betrokken en accurate communicatie. Professioneel betrouwbaar bedrijf met veel kennis en gedegen vakmanschap (generatie op generatie).
Positieve wijze mee te denken en in te spelen op specifieke wensen van de klant, hetgeen zich vertaalde in een prachtig resultaat!

Meinte J Roorda
Rutten

Ruime keus en goede adviseur

Sjoerd
Appelscha

Prettige nuchtere communicatie. Geen emotioneel gedoe of opdringerigheid. Gewoon kunnen praten over kosten. Divers aanbod.

Woudsend

Het was even wachten, maar dat kwam door het weer. De klus, het witten van een aantal natuurstenen infoborden is adequaat gebeurd. Alles is nu veel beter leesbaar.
Heel tevreden dus.

Vereniging Dorpsbelang Blije
Blije
Hutting Natuursteen
88
Jaar ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
Terugbelverzoek

Plan een bezoek