9.5
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.5
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Zelf samenstellen van uw grafmonument

Ontwerpen

U draagt zelf een ontwerp aan en legt dit voor aan onze designer. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u een schets te maken van het gewenste grafmonument. Op deze foto ziet u bijvoorbeeld dat er een scheepsanker is geplaatst op een grafmonument.

Combineren

U ziet een geschikt grafmonument. De vorm van het monument is goed, alleen de kleur wilt u anders. Wij kunnen de monumenten leveren in allerlei verschillende soorten kleuren. De afgebeelde monumenten op de website dienen als voorbeeld, maar kunnen in allerlei soorten en maten geleverd worden.

Opslaan in bewaarmap

U bekijkt en selecteert verschillende monumenten die u aanspreken. U vindt bijvoorbeeld van het ene grafmonument de steen fraai, en van het andere monument de grafbedekking mooi. Wij kunnen deze combinatie voor u realiseren. U kunt de monumenten opslaan in uw bewaarmap, ze uitprinten, meenemen naar onze toonzaal en laten zien aan onze adviseur.

Ornamenten

Op veel grafmonumenten is het mogelijk om een ornament toe te voegen. Een ornament is een lijntekening die in dezelfde kleur van uw tekst op het grafmonument gezandstraald worden. Een hobby, het werk of een andere illustratie die aansluiten bij uw dierbare kunnen vertaald worden op het grafmonument. U kunt zelf een lijntekening meenemen of kiezen uit onze vele voorbeelden op de website.

Etsen

Bij een ets worden kleine krasjes in het monument aangebracht waardoor een levensechte afbeelding ontstaat. Wij hebben veel verschillende voorbeelden op onze website staan om u een idee te geven hoe dit eruit ziet. U kunt zelf een afbeelding meenemen of kiezen uit een van onze voorbeelden.

Lettertype

Het lettertype op het grafmonument mag u zelf bepalen. Het is zelfs mogelijk om uw eigen handgeschreven tekst te verwoorden op het grafmonument.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.