9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Ruwe grafsteen

Vereeuwigd in en met de natuur

Afscheid nemen van een dierbare is altijd verdrietig. Maar een mooi grafmonument kan troost bieden. Wie kiest voor een ruwe grafsteen, kiest voor ongekende schoonheid. Een eeuwenoude zwerfkei of boomstam die gedurende miljoenen jaren is versteend, iedere steen heeft een eigen vorm, een eigen kleur, een eigen karakter en verhaal. Net zoals ieder mens dat heeft. En juist dáárom is een ruwe natuurstenen grafsteen zo bijzonder. Bij Hutting Natuursteen bent u aan het juiste adres voor zowel staande als liggende ruwe, natuurlijke grafstenen.

Een uniek grafmonument

We staan er soms te weinig bij stil, de prachtige materialen, kleuren en vormen die de natuur ons levert. Iedere tekening of barst in natuursteen symboliseert een misschien wel eeuwenlange levensreis. Bij Hutting Natuursteen begrijpen we dan ook wel dat steeds meer mensen kiezen voor een ruwe grafsteen. Eigenlijk betekent ‘ruw’ in dit geval niets anders dan natuurlijk, oftewel: onbewerkt. Omdat dit ruwe gesteente rechtstreeks wordt gewonnen uit de natuur, voornamelijk uit groeves in Oost- en Zuidoost-Europa en Turkije, is ieder grafmonument uniek. Zoals ook ieder mens uniek is. Wij kunnen u helpen met grafmonumenten die enkel uit natuurlijke materialen bestaan als ook met een combinatie van natuurlijke grondstoffen met andere materialen. Denk aan graniet, RVS, glas, kunststof of brons. 

Een passende inscriptie voor uw dierbare

Hoewel een ruwe grafsteen op zich al uniek is, wordt het met een passende inscriptie daadwerkelijk een bijzonder monument voor uw dierbare. Graveren is mogelijk, maar door de ruwe ondergrond, is het in sommige gevallen lastiger om een tekst op een ruwe grafsteen aan te brengen. Daarom wordt vaak gekozen voor een bronzen inscriptie of RVS-letters. In tegenstelling tot letters die ‘gezandstraald’ worden, worden bronzen letters een stuk makkelijker aangebracht. Het is uiteraard ook mogelijk een tekstplaat op een ruwe natuursteen te plaatsen. Wij helpen u graag de mooiste herinneringen te vangen in een passende inscriptie. Vindt u het lastig om een tekst te kiezen? Ook hiermee kan Hutting Natuursteen u helpen.

Onze showroom

Bent u op zoek naar een uniek grafmonument voor uw dierbare? Wij nodigen u graag uit in onze showroom om ons aanbod ruwe grafstenen te bekijken en u te informeren over de verschillende materialen, afwerkingen en inscripties. Neem contact met ons op of bekijk ons assortiment ruwe grafstenen.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ