9.4
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.4
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Natuurstenen vloertegels

Favoriet voor binnen en buiten

Natuurstenen vloertegels zijn mateloos populair. En dat is misschien ook niet zo verwonderlijk. Met een tegelvloer van natuursteen creëert u namelijk niet alleen een stijlvolle, unieke en levendige sfeer in uw woning, het product is ook nog eens ontzettend sterk en duurzaam. Bovendien kunnen de tegels in ieder woonvertrek én zelfs buiten geplaatst worden. De specialisten van Hutting Natuursteen helpen u graag bij het kiezen van uw natuurstenen vloer.

Wat is natuursteen?

De naam zegt het al: natuursteen is een product dat rechtstreeks uit de natuur komt. Al zolang de aarde bestaat, bestaat natuursteen. Sterker nog, in feite vormt natuursteen de aardkorst waarop wij leven. Het bestaat uit vloeibaar gesteente – magma of lava, dat gestold is. Of uit zand, klei of kalk dat is versteend. Natuursteen wordt in grote blokken gewonnen in groeves die over de hele wereld te vinden zijn. Deze blokken worden vervolgens verzaagd tot tegels. Al sinds mensenheugenis worden natuurstenen tegels gebruikt voor woningen, bouwwerken en grafstenen. Omdat elk land een unieke aardkorst heeft, zijn er duizenden soorten marmer, graniet, leisteen en kwartsiet ontstaat. Ieder met een eigen, typerend uiterlijk. Alle natuurstenen tegels die u bij Hutting Natuursteen kunt kopen, zijn van topkwaliteit.

Wat zijn de voordelen van een natuurstenen vloer?

We kunnen natuursteen dus met recht een ‘oerproduct’ noemen dat al miljoenen jaren bestaat en iedere modetrend heeft overleefd én beleefd. De tegels behouden hun kleur en zijn praktisch onverwoestbaar. Met het verstrijken van de jaren, wordt natuursteen meestal zelfs mooier. Dat maakt het product duurzamer dan welke andere tegel dan ook. Daarnaast zijn natuurstenen tegels perfect te combineren met vloerverwarming en geleiden ze de warmte goed. Ze bewegen als ware mee met de temperatuur. Ook zijn natuurstenen tegels eenvoudig schoon te houden. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw vloer. Bovendien kunt u natuurstenen tegels zowel binnen als buiten gebruiken. Heeft u er al eens aan gedacht uw binnenruimte naar buiten door te trekken met dezelfde natuurstenen tegel? Het kan! Maar bovenal zorgen natuurstenen voor een prachtige, sfeervolle en unieke sfeer.

Onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit in onze showroom om ons brede aanbod te bekijken en de opties door te nemen. Neem contact met ons op of bekijk ons assortiment natuurstenen tegels.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.