Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
+ lange garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond
BALK – Vervangen hardstenen stoeppaal
BALK – Vervangen hardstenen stoeppaal

BALK – Vervangen hardstenen stoeppaal

In Balk hebben wij deze traditionele Belgisch Hardstenen stoeppaal geleverd en geplaatst. De oude Hardsteen stoeppaal was gebroken en moest dus vervangen worden. Wij hebben de nieuwe stoeppaal geheel volgens het originele model nagemaakt. De afmetingen zijn exact overgenomen en hebben de bewerkingen handmatig, op traditionele wijze aangebracht.

Het Hardsteen is licht geschuurd en heeft een handmatig gefrijnde detaillering. Wij kunnen Hardsteen stoeppalen in bijna elke gewenst model en afmeting leveren. Ook is het mogelijk om voor een andere steensoort te kiezen. Naast Belgisch Hardsteen leveren wij nog tientallen andere marmer- en granietsoorten!

op aanvraag
Offerte aanvraag
Recensies

Van begin proces, met ontwerp en alle mogelijkheden, perfect geregeld. Mooi eindresultaat. Soepelheid in de planning om een geschikte tijd voor de bijzetting te vinden (09-06-2020)

Thijs uit
Hurdegarijp

Het grafmonument is erg mooi geworden, en heeft ook de goedkeuring van mijn familie die mij heeft bijgestaan. (05-05-2020)

Jikke uit
Balk

Hutting steenhouwerij is een bedrijf met een uitstekende dienstverlening zowel vanuit het bedrijf als op de begraafplaats. Zij laten de begraafplaats altijd prima verzorgd achter.

Sierk uit
Ryptsjerk
Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,5
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ