9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

BALK – Vervangen hardstenen stoeppaal

Product omschrijving

op aanvraag

In Balk hebben wij deze traditionele Belgisch Hardstenen stoeppaal geleverd en geplaatst. De oude Hardsteen stoeppaal was gebroken en moest dus vervangen worden. Wij hebben de nieuwe stoeppaal geheel volgens het originele model nagemaakt. De afmetingen zijn exact overgenomen en hebben de bewerkingen handmatig, op traditionele wijze aangebracht.

Het Hardsteen is licht geschuurd en heeft een handmatig gefrijnde detaillering. Wij kunnen Hardsteen stoeppalen in bijna elke gewenst model en afmeting leveren. Ook is het mogelijk om voor een andere steensoort te kiezen. Naast Belgisch Hardsteen leveren wij nog tientallen andere marmer- en granietsoorten!

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY