9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

SNEEK – Aanrechtbladen Bianco Carrara marmer

Product omschrijving

In Sneek hebben wij deze mooie grote marmeren aanrechtbladen mogen leveren en plaatsen. De aanrechtbladen zijn gemaakt van Bianco Carrara marmer uit Italië. De lengte van het kookeiland is meer dan 4 meter en hebben hiervoor 2 platen in 'bookmatch' tegen elkaar geplaatst. Bookmatch, ook wel 'open boek' genoemd, zijn platen marmer die in spiegelbeeld tegen elkaar komen te liggen.

De deling is door de spiegelende marmerstructuren hiermee niet storend en geeft juist een heel exclusieve uitstraling! Tevens hebben wij de koffiecorner van een Bianco Carrara marmeren werkblad voorzien. De plint die op dit blad staat is zo gezaagd dat ook hier de marmerstructuren mooi doorlopen.

Offerte aanvraag

Recensies

Rutger uit, Franeker

Net bedrijf, goede service, prachtig eindresultaat, vakmanschap! (10-5-2023)

W. uit, Leeuwarden

Er is goed meegedacht bij de vormgeving/aanpassing van het bestaande grafmonument.
Vervolgens is het werk keurig en conform de offerte uitgevoerd; de bestaande en nieuwe onderdelen zijn haast niet van elkaar te onderscheiden! (31-3-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ