9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

SNEEK – Aanrechtbladen Bianco Carrara marmer

Product omschrijving

In Sneek hebben wij deze mooie grote marmeren aanrechtbladen mogen leveren en plaatsen. De aanrechtbladen zijn gemaakt van Bianco Carrara marmer uit Italië. De lengte van het kookeiland is meer dan 4 meter en hebben hiervoor 2 platen in 'bookmatch' tegen elkaar geplaatst. Bookmatch, ook wel 'open boek' genoemd, zijn platen marmer die in spiegelbeeld tegen elkaar komen te liggen.

De deling is door de spiegelende marmerstructuren hiermee niet storend en geeft juist een heel exclusieve uitstraling! Tevens hebben wij de koffiecorner van een Bianco Carrara marmeren werkblad voorzien. De plint die op dit blad staat is zo gezaagd dat ook hier de marmerstructuren mooi doorlopen.

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY