9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

ROTTERDAM – Restauratie Hardsteen stoeppalen

Product omschrijving

In Rotterdam hebben wij deze klassieke Hardstenen stoeppalen geheel ter plaatse gerestaureerd. De twee Hardstenen stoeppalen waren stuk gereden waardoor ze bijna vanaf de grond gebroken waren.

Ter plaatse hebben wij RVS draadankers in de Hardstenen palen aangebracht en hebben de stoeppalen, samen met het smeedijzeren hekwerk, weer netjes geplaatst.

De breuken in de stoeppalen hebben wij verlijmd met een speciale Hardsteen restauratielijm waardoor de breuken minimaal zichtbaar zijn. Enkele kleine beschadigingen hebben wij ‘old school’ handmatig met de hamer en beitel bijgewerkt.

Offerte aanvraag

Recensies

Rutger uit, Franeker

Net bedrijf, goede service, prachtig eindresultaat, vakmanschap! (10-5-2023)

W. uit, Leeuwarden

Er is goed meegedacht bij de vormgeving/aanpassing van het bestaande grafmonument.
Vervolgens is het werk keurig en conform de offerte uitgevoerd; de bestaande en nieuwe onderdelen zijn haast niet van elkaar te onderscheiden! (31-3-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ