9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

LEEUWARDEN – Marazzi Saint Laurent Aanrechtbladen

Product omschrijving

In Leeuwarden hebben wij dit enorme kookeiland + aanrechtbladen mogen leveren en plaatsen. Een schitterend, luxe geheel dat uitgevoerd is in een keramisch plaatmateriaal van het Italiaanse merk Marazzi. De keramische platen van het type Saint Laurent zijn hoogglans uitgevoerd. Het materiaal oogt als een luxe zwarte marmer en heeft de gunstige eigenschappen van keramiek. De perfect combinatie! Het kookeiland is bijna 5 meter lang en alles is zo uitgevoerd dat de tekeningen in het materiaal doorlopen.

Wilt u meer materiaalsoorten van het merk Marazzi bekijken? klik dan hier en laat u inspireren.

Offerte aanvraag

Recensies

Janny uit, Leeuwarden

Zeer positief, betrouwbaar, meedenkend, meelevend. (22-04-2022)

Marijke uit, Goutum

In de voor ons moeilijke tijd is het een steun geweest met u samen te werken. Alles wat wij belangrijk vonden en nog steeds vinden is in goed overleg uitgevoerd en heel mooi gedaan. Wij denken positief over uw bedrijf (18-01-2022)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY