9.5
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.5
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

LEEUWARDEN: Aanrechtblad Dover White kwartsiet

Product omschrijving

In Leeuwarden hebben wij voor een keukenrenovatie een nieuw natuurstenen aanrechtblad geleverd en geplaatst. Het oude gedateerde werkblad is verwijderd en het nieuwe blad van Dover White kwartsiet is door onze vakmensen geplaatst. Een vrij eenvoudige ingreep dat de keuken direct een heel ander aanzien geeft. Het afgebeelde blad is van Dover White kwartsiet dat in het zuiden van Namibië gewonnen wordt. Dover White kwartsiet lijkt op een witte marmer maar heeft de praktische eigenschappen van kwartsiet. Het is een mooi en praktisch materiaal dat voor vele doeleinden geschikt is.

Offerte aanvraag

Recensies

Rutger uit, Franeker

Net bedrijf, goede service, prachtig eindresultaat, vakmanschap! (10-5-2023)

W. uit, Leeuwarden

Er is goed meegedacht bij de vormgeving/aanpassing van het bestaande grafmonument.
Vervolgens is het werk keurig en conform de offerte uitgevoerd; de bestaande en nieuwe onderdelen zijn haast niet van elkaar te onderscheiden! (31-3-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ