Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
+ lange garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond
HEERENVEEN – Vloer Rosalia Marmer
HEERENVEEN – Vloer Rosalia Marmer
HEERENVEEN – Vloer Rosalia Marmer

HEERENVEEN – Vloer Rosalia Marmer

In een appartement in Heerenveen hebben wij deze gepolijste marmeren vloer geleverd en geplaatst. De natuurstenen vloer is gemaakt van gepolijste Crema Nuova, Rosalia Marmer. Crema Nuova Rosalia is het meest lichte en kwalitatief de beste sortering onder het Rosalia Marmer.

Deze vloer is gelegd met tegels van 40 cm. breed met verschillende lengtematen. De vloer wordt daardoor in een “wildverband” gelegd. Dit geeft een speelse en levendige uitstraling. De marmeren vloer is bijzonder goed geschikt voor vloerverwarming. De natuursteen tegels hebben een zeer hoge dichtheid waardoor het de warmte goed geleidt en vasthoudt.

Crema Nuova, Rosalia Marmer wordt gewonnen in noordwest Turkije. Het materiaal is ook beschikbaar in grote platen zodat er ook aanrechtbladen of vensterbanken van gemaakt kan worden.

Op aanvraag
Offerte aanvraag
Recensies

Van begin proces, met ontwerp en alle mogelijkheden, perfect geregeld. Mooi eindresultaat. Soepelheid in de planning om een geschikte tijd voor de bijzetting te vinden (09-06-2020)

Thijs uit
Hurdegarijp

Het grafmonument is erg mooi geworden, en heeft ook de goedkeuring van mijn familie die mij heeft bijgestaan. (05-05-2020)

Jikke uit
Balk

Hutting steenhouwerij is een bedrijf met een uitstekende dienstverlening zowel vanuit het bedrijf als op de begraafplaats. Zij laten de begraafplaats altijd prima verzorgd achter.

Sierk uit
Ryptsjerk
Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,5
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ