9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

HEERENVEEN – Vloer Rosalia Marmer

Product omschrijving

Op aanvraag

In een appartement in Heerenveen hebben wij deze gepolijste marmeren vloer geleverd en geplaatst. De natuurstenen vloer is gemaakt van gepolijste Crema Nuova, Rosalia Marmer. Crema Nuova Rosalia is het meest lichte en kwalitatief de beste sortering onder het Rosalia Marmer.

Deze vloer is gelegd met tegels van 40 cm. breed met verschillende lengtematen. De vloer wordt daardoor in een “wildverband” gelegd. Dit geeft een speelse en levendige uitstraling. De marmeren vloer is bijzonder goed geschikt voor vloerverwarming. De natuursteen tegels hebben een zeer hoge dichtheid waardoor het de warmte goed geleidt en vasthoudt.

Crema Nuova, Rosalia Marmer wordt gewonnen in noordwest Turkije. Het materiaal is ook beschikbaar in grote platen zodat er ook aanrechtbladen of vensterbanken van gemaakt kan worden.

Offerte aanvraag

Recensies

Janny uit, Leeuwarden

Zeer positief, betrouwbaar, meedenkend, meelevend. (22-04-2022)

Marijke uit, Goutum

In de voor ons moeilijke tijd is het een steun geweest met u samen te werken. Alles wat wij belangrijk vonden en nog steeds vinden is in goed overleg uitgevoerd en heel mooi gedaan. Wij denken positief over uw bedrijf (18-01-2022)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY