9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

HEERENVEEN – Haardplateau Belvedère kwartsiet

Product omschrijving

In Heerenveen mochten wij deze schitterende natuursteen hardplateau met geïntegreerde trap leveren en plaatsen. Het was een zeer uitdagende klus die wij in samenwerking met interieurarchitecte Betty Terpsta uit Leeuwarden hebben mogen uitvoeren. Alle natuursteen onderdelen zijn bookmatch en in verstek gezaagd + verlijmd zodat alle tekeningen en structuren in het materiaal mooi doorlopen. Dit geeft het geheel een bijzonder luxe uitstraling. Deze natuursteen haardplateau is gemaakt van gepolijste Belvedère kwartsiet dat in Angola gewonnen wordt. Het is een bijzonder praktische steensoort dat voor bijna alle doeleinden geschikt is.

Offerte aanvraag

Recensies

Rutger uit, Franeker

Net bedrijf, goede service, prachtig eindresultaat, vakmanschap! (10-5-2023)

W. uit, Leeuwarden

Er is goed meegedacht bij de vormgeving/aanpassing van het bestaande grafmonument.
Vervolgens is het werk keurig en conform de offerte uitgevoerd; de bestaande en nieuwe onderdelen zijn haast niet van elkaar te onderscheiden! (31-3-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ