9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

HARLINGEN – Restauratie marmeren schouw

Product omschrijving

Op aanvraag

In Harlingen hebben wij deze Zwart Marmeren schouw geheel in oude glorie hersteld. De natuurstenen schouw was, zoals u op de foto’s kunt zien, zwaar beschadigd. Wij hebben de schouw voorzichtig gedemonteerd en geheel meegenomen naar onze werkplaats in Leeuwarden.

Alle gebroken onderdelen zijn verlijmd en de beschadigingen zijn bijgewerkt. Vervolgens hebben wij alle marmeren onderdelen machinaal en deels handmatig gepolijst. Na het uitvoeren van deze restauratiewerkzaamheden hebben wij de marmeren schouw weer geheel ter plaatse opgebouwd. De marmeren schouw is weer een mooie klassieke blikvanger in de woonkamer geworden!

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY