9.5
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.5
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

HARLINGEN – Renovatie Hardsteen stoep

Product omschrijving

In opdracht van Meskenbouw uit Harlingen hebben wij op een schitterende locatie in de binnenstad van Harlingen een bestaande Hardstenen stoep volledig mogen renoveren. De bestaande (niet originele) tegels zijn verwijderd en afgevoerd en hiervoor hebben wij grote Belgisch Hardsteen stoepplaten van maar liefst 6 cm. dik geplaatst. Rondom deze Hardsteen platen zijn stoepbanden van 15 cm. dik aangebracht en hebben enkele nieuwe Belgisch Hardstenen stoeppalen geplaatst. Het geheel is degelijk en robuust uitgevoerd en geeft het schitterende historische pand een luxe entree. Als extra afwerking hebben Belgisch Hardsteen gevelplinten geplaatst welke van een facet voorzien zijn.

De stoep is nu weer in historisch oorspronkelijke staat teruggebracht en geeft een duidelijke meerwaarde aan het pand.

Offerte aanvraag

Recensies

Rutger uit, Franeker

Net bedrijf, goede service, prachtig eindresultaat, vakmanschap! (10-5-2023)

W. uit, Leeuwarden

Er is goed meegedacht bij de vormgeving/aanpassing van het bestaande grafmonument.
Vervolgens is het werk keurig en conform de offerte uitgevoerd; de bestaande en nieuwe onderdelen zijn haast niet van elkaar te onderscheiden! (31-3-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ