9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

HAARLEM – Werkbladen Arabescato marmer

Product omschrijving

In Haarlem hebben wij deze mooie witte marmeren werkbladen mogen leveren en plaatsen. De bladen zijn gemaakt van Arabescato marmer dat in het noorden van Italië gewonnen wordt. Het grote aanrechtblad van het kookeiland is uit 2 platen gemaakt die bookmatch van elkaar gezaagd zijn. Bookmatch platen zijn platen die spiegelbeeld van elkaar gezaagd zijn waardoor ze heel goed matchen. Ideaal voor werkbladen die langer dan 3 meter moeten zijn. De zijwand van het kookeiland is in verstek gezaagd en sluit perfect met het liggende werkblad aan. De lijnen in het marmer lopen erg mooi door wat een luxe uitstraling geeft. De koffiehoek is ook van Arabescato voorzien. De achterwand loopt mooi hoog door en sluit qua lijnenspel ook perfect met het liggende werkblad aan.

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY