9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

HAARLEM – Blue Roma kwartsiet aanrechtbladen

Product omschrijving

In Haarlem hebben wij deze schitterende natuursteen aanrechtbladen mogen leveren en plaatsen. Het natuursteen blad op het kookeiland en de coffee corner zijn beide gemaakt van Blue Roma kwartiet uit Brazilië. Het grote werkblad is maar liefst 315 cm. lang en 120 cm. breed! Rondom zijn plinten in verstek gezaagd en verlijmd zodat de tekening in het materiaal mooi doorloopt.

Het natuurstenen blad is op een aluminium frame verlijmd zodat het een stevig geheel geworden is.

Blue Roma kwartsiet is een zeer harde en praktische steensoort dat geschikt is voor vele toepassingen. Wenst u een aanrechtblad, een tafelblad of iets anders van Blue Roma kwartsiet? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Offerte aanvraag

Recensies

A. Eisma, uit Wouterswoude

Bij het uitzoeken van het monument zijn we op een plezierige manier geholpen. Er werd met ons meegedacht zonder verplichting om dit te doen. Er werd zorgvuldig gecommuniceerd voordat het definitieve ontwerp werd uitgevoerd. We zijn als familie zeer tevreden. (29-02-2024)

Gerda, uit Leeuwarden

Ben goed geholpen toen ik binnen kwam. De persoon nam in alle rust tijd voor mij en voelde me meteen serieus genomen. Ben erg vriendelijk en respectvol behandeld tot het plaatsen van het mooie grafmonument. Heel erg bedankt voor alles. (27-02-2024)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.