9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

HAARLEM – Blue Roma kwartsiet aanrechtbladen

Product omschrijving

In Haarlem hebben wij deze schitterende natuursteen aanrechtbladen mogen leveren en plaatsen. Het natuursteen blad op het kookeiland en de coffee corner zijn beide gemaakt van Blue Roma kwartiet uit Brazilië. Het grote werkblad is maar liefst 315 cm. lang en 120 cm. breed! Rondom zijn plinten in verstek gezaagd en verlijmd zodat de tekening in het materiaal mooi doorloopt.

Het natuurstenen blad is op een aluminium frame verlijmd zodat het een stevig geheel geworden is.

Blue Roma kwartsiet is een zeer harde en praktische steensoort dat geschikt is voor vele toepassingen. Wenst u een aanrechtblad, een tafelblaf of iets anders van Blue Roma kwartsiet? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY