9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

GRONINGEN – Belvedère kwartsiet tuintafel

Product omschrijving

In de stad Groningen hebben wij deze mooie luxe natuursteen tuintafel mogen leveren en plaatsen. Zowel het tafelblad als de tafelpoten zijn gemaakt van Belvedère kwartsiet. De tafelpoten zijn in verstek gezaagd en verlijmd zodat de tekening van het natuursteen rondom doorloopt. Deze manier van zagen geeft een extra luxe tintje aan het geheel. Belvedère kwartsiet is een harde natuursteen die voor zo goed als alle toepassingen geschikt is. Natuursteen aanrechtbladen, natuursteen douchewanden, natuursteen wastafels enz. Belvedère kwartsiet wordt gewonnen in Angola en is zowel heel rustig getekend als heel druk getekend leverbaar.

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY