9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

HAREN – Fior di Bosco aanrechtblad

Product omschrijving

Op aanvraag

In Haren (Groningen) hebben wij deze prachtige aanrechtbladen van de steensoort Fior di Bosco mogen leveren. Alle onderdelen zijn exact zo ingedeeld en gezaagd dat de tekeningen / de adering van het materiaal perfect doorlopen. De hoeken zijn allemaal in verstek gezaagd en ook de zijkanten van de aanrechtbladen voorzien van een facet van 1 x 1 cm.

Dit is gedaan om het blad een dunner / subtielere uitstraling te geven. Fior di Bosco is een marmer uit Italië die in het zuiden van Toscane gewonnen wordt. Het materiaal kenmerkt zicht door de grijs / bruine tint met een druk geaderde tekening.

Offerte aanvraag

Recensies

Rutger uit, Franeker

Net bedrijf, goede service, prachtig eindresultaat, vakmanschap! (10-5-2023)

W. uit, Leeuwarden

Er is goed meegedacht bij de vormgeving/aanpassing van het bestaande grafmonument.
Vervolgens is het werk keurig en conform de offerte uitgevoerd; de bestaande en nieuwe onderdelen zijn haast niet van elkaar te onderscheiden! (31-3-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ