9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

DOKKUM – Belgisch Hardsteen Gevelplinten

Product omschrijving

In de binnenstad van Dokkum hebben wij in opdracht van MeBo Bouw deze prachtige Belgisch Hardstenen gevelplinten mogen leveren. Het pand is volledig in historische stijl gebouwd en heeft met deze natuursteen gevelplint een geweldige blikvanger gekregen. De natuursteen gevelplinten zijn voorzien van mooie sierlijke profileringen en geeft het pand een klassieke en statige uitstraling. Minder opvallend maar wel aanwezig zijn de 3 Belgisch Hardstenen raamdorpels op de eerste etage en de natuursteen gevelsteen erboven. Ook de gevelsteen is uitgevoerd in Belgisch Hardsteen. In de gevelsteen hebben wij het jaartal "2022" op traditionele wijze aangebracht.

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY