9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

DRACHTEN – Badkamer in Blue Roma kwartsiet

Product omschrijving

Op aanvraag

In Drachten hebben wij 2 badkamers bekleed met Blue Roma kwarstiet. De beide badkamers hebben met dit materiaal een bijzonder luxe uitstraling gekregen.

Zowel de douchehoek, de platen tegen de wand en de vloerplaten zijn allemaal zo gezaagd en geplaatst dat de tekeningen van het materiaal perfect doorlopen. Doordat de tekeningen in de platen in de hoeken doorlopen geeft dit een luxe maar ook een rustiger beeld.

Blue Roma kwartsiet is een steensoort dat in Brazilië gewonnen wordt. Het materiaal is vanwege de goede technische eigenschappen, de mooie kleuren en textuur tevens geschikt voor aanrechtbladen, tafelbladen en luxe ontvangstbalies.

Offerte aanvraag

Recensies

Janny uit, Leeuwarden

Zeer positief, betrouwbaar, meedenkend, meelevend. (22-04-2022)

Marijke uit, Goutum

In de voor ons moeilijke tijd is het een steun geweest met u samen te werken. Alles wat wij belangrijk vonden en nog steeds vinden is in goed overleg uitgevoerd en heel mooi gedaan. Wij denken positief over uw bedrijf (18-01-2022)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY