9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

EERNEWOUDE – Badkamer en toilet in Crema Marfil

Product omschrijving

In Eernewoude hebben wij in een schitterende vakantiewoning aan natuurgebied de Alde Feanen een badkamer en toilet van natuursteen mogen voorzien. De gehele doucheruimte hebben wij met grote platen Crema Marfil marmer bekleed. Doordat de wanden en vloer met grote platen bekleed zijn geeft dit een heel luxe en serene uitstraling.

De marmeren douchewanden zijn gezoet. Dit is een gladde, niet glanzende afwerking. De vloerplaat is enigszins gezandstraald om het iets stroever te maken. De toiletruimte is geheel bekleed met de gezoete Crema Marfil marmer. Een stroevere vloer is hier niet nodig. Crema Marfil is een Spaanse marmer dat in de omgeving van Alicante gewonnen wordt.

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY