Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
+ lange garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond
AMSTERDAM – Wastafel Luminor Light marmer
AMSTERDAM – Wastafel Luminor Light marmer
AMSTERDAM – Wastafel Luminor Light marmer

AMSTERDAM – Wastafel Luminor Light marmer

In opdracht van STS Projects uit Sneek hebben wij deze schitterende marmeren wastafel mogen leveren. STS Projects is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van luxe badkamers en wij zijn er trots op, dat wij met het leveren van deze marmeren wasbak, hier een aandeel in mogen hebben.

De afgebeelde wasbak is uitgevoerd in Luminor Light marmer uit Griekenland. Deze marmersoort is lichtgrijs in de basis en heeft subtiele goudbruine nuances. De wasbak is geheel in verstek gezaagd en verlijmd zodat het lijnenspel in de steen mooi doorloopt. Dit geeft een extra luxe uitstraling. De afvoer is in het midden onder het plateautje weggewerkt. Dit plateautje is demontabel zodat de afvoer gemakkelijk schoon te maken is.

We kunnen de afgebeelde marmeren wasbak in bijna alle gewenste afmetingen leveren. Tevens kunnen wij het geheel in graniet, composiet, en kwartsiet uitvoeren.

Offerte aanvraag
Recensies

We hebben Hutting Natuursteen leren kennen toen we een nieuwe grafsteen nodig hadden. Later hebben ze in onze nieuwe woning de vloeren betegeld en een natuurstenen keukenblad geleverd. Topkwaliteit en topservice! En hele aardige mensen. (12-01-2021)

Bas uit
Leeuwarden

Het contact met diverse medewerkers is steeds zeer goed geweest. Er werd heel goed geluisterd als er “ minimale “ wijzigingen wenselijk waren. Ook wat de plaatsing van de gedenksteen betreft, dit is uitstekend verlopen en met de aanwezige beplanting keurig afgewerkt!
Hartelijk dank voor uw inzet! (28-12-2020)

Willem uit
Franeker

Prettige, persoonlijke benadering. Ondanks dat we ettelijke keren onze wensen hebben aangepast en een aantal maanden nodig hadden om onze uiteindelijke keuze te maken, bleef Max geduldig en begripvol. We zijn erg tevreden en blij met het uiteindelijke resultaat! (27-12-2020)

Machteld uit
Goutum
Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,4
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ

In verband met de recente prijsstijgingen van de containerkosten zullen wij voor bepaalde bestellingen een transport-toeslag moeten doorrekenen.