9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

AMSTERDAM – Wastafel Luminor Light marmer

Product omschrijving

In opdracht van STS Projects uit Sneek hebben wij deze schitterende marmeren wastafel mogen leveren. STS Projects is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van luxe badkamers en wij zijn er trots op, dat wij met het leveren van deze marmeren wasbak, hier een aandeel in mogen hebben.

De afgebeelde wasbak is uitgevoerd in Luminor Light marmer uit Griekenland. Deze marmersoort is lichtgrijs in de basis en heeft subtiele goudbruine nuances. De wasbak is geheel in verstek gezaagd en verlijmd zodat het lijnenspel in de steen mooi doorloopt. Dit geeft een extra luxe uitstraling. De afvoer is in het midden onder het plateautje weggewerkt. Dit plateautje is demontabel zodat de afvoer gemakkelijk schoon te maken is.

We kunnen de afgebeelde marmeren wasbak in bijna alle gewenste afmetingen leveren. Tevens kunnen wij het geheel in graniet, composiet, en kwartsiet uitvoeren.

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY