9.5
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.5
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafstenen in Wommels

Al vier generaties lang expert in grafstenen

Hutting Natuursteen is een van de laatste echte steenhouwerijen in Nederland. Al vier generaties lang maken onze vakmensen met marmer, graniet en leisteen de mooiste monumenten. Een persoonlijke aanpak, de beste materialen, een snelle levering en onderhoud en verzorging als het monument geplaatst is – dat typeert Hutting. Wij leveren handgemaakte grafmonumenten door heel Nederland, dus ook voor grafstenen in Wommels kunt u bij ons terecht.

Ruime keuze in grafstenen

Bij Hutting Natuursteen vindt u allerlei verschillende soorten grafstenen en grafmonumenten. Die keuze kan overweldigend zijn – er moet al zoveel geregeld worden. Onze professionals gaan met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen en helpen u bij het vinden van een passend monument voor uw dierbare. We nemen u graag mee op een wandeling door onze monumententuin, waar u de verschillende monumenten zelf kunt zien. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk het assortiment grafmonumenten

De mooiste details combineren

Grafstenen in verschillende vormen, materialen en afwerkingen zijn standaard beschikbaar. Enkele grafstenen, dubbele grafstenen, grafzerken, urnen en meer. Maar deze kunnen ook worden gepersonaliseerd. Mocht u de vorm van een steen mooi vinden, maar de afwerking van een andere, dan gaan onze professionals met uw wensen aan de slag om het monument dat u voor ogen heeft met de hand te maken. Heeft u een afspraak bij ons gepland voor uw grafsteen in Wommels? Neem dan gerust voorbeelden mee van monumenten die u mooi vindt. Samen komen we er uit.

Grafsteen ontwerpen

Uw monument persoonlijk maken

Op de steen wilt u waarschijnlijk een naam, data en misschien wel een mooie quote of een gebed. U vindt daarvoor hier alvast wat inspiratie. U kunt zelf een lettertype kiezen, maar we kunnen ook een handgeschreven berichtje voor u namaken. Verder kunt u een afbeelding in de steen laten zandstralen, etsen of graveren. Denk voor zo’n ornament bijvoorbeeld aan een hobby of aan een symbool. Op onze overzichtspagina vindt u allerlei voorbeelden van gepersonaliseerde stenen. 

Contactformulier

Kwaliteit en duurzaamheid

Hutting Natuursteen werkt alleen met hoogwaardig natuursteen van de allerhoogste kwaliteit. Zo weten we zeker dat de monumenten die we maken de tand des tijds zullen doorstaan. We combineren het handwerk van het oude ambacht met moderne technieken. Zo werken we snel en efficiënt zonder dat ons vakmanschap verloren gaat. Daarnaast behalen we als een van de weinigen in Nederland ieder jaar het ‘Natuursteen’ predikaat: een garantie dat we voldoen aan alle eisen rondom duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

 

Neem contact op

Onderhoud grafstenen Wommels

Om er zeker van te zijn dat uw monument mooi blijft, kan Hutting Natuursteen u ondersteunen met periodiek onderhoud aan grafstenen in Wommels. Denk hierbij aan het verwijderen van blad en vuil, maar ook aan het repareren van het monument waar nodig. We doen dat altijd in overleg met u. Samen kijken we of zo’n onderhoudscontract nodig is en of we op vaste momenten in het jaar even langs moeten gaan.  

Bezoek onze monumententuin

Wij adviseren altijd om langs te komen in onze monumententuin in Leeuwarden of in onze showroom in De Westereen. Een steen in het echt zien en aanraken maakt het voor u gemakkelijker om de juiste keuze te maken. Voor een bezoek kunt u ons even bellen of een mailtje sturen: 058 – 2130 180 of info@huttingnatuursteen.nl. De professionals van Hutting Natuursteen helpen u graag bij uw zoektocht naar een passend monument. 

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.