9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafstenen Leeuwarden

Al vier generaties lang expert in Grafstenen

Sinds 1930 verkopen wij van Hutting Natuursteen al grafstenen in Leeuwarden. Wat vier generaties geleden begon in een klein schuurtje in de binnenstad, is inmiddels uitgegroeid tot onze hoofdvestiging waar ongeveer 300 verschillende grafmonumenten/urnmonumenten staan opgesteld.

Ons assortiment

Wij bieden een breed assortiment aan grafstenen aan. Wij beschikken over zowel enkele als dubbele grafstenen. Daarnaast bent u volledig vrij in het zelf samenstellen van een grafsteen. Binnen uw eigen samenstelling hebt u de keuze uit verschillende materiaalsoorten. Denk hierbij aan een grafsteen van RVS, cortenstaal, glas, natuursteen, versteend hout of keien en ruwe stenen. Ook een combinatie van verschillende materialen is bij ons mogelijk. Elk type materiaal heeft zijn eigen bijzondere en karakteristieke eigenschappen.

Zelf een grafsteen ontwerpen

Wilt u liever zelf een ontwerp maken? Ook dit is bij ons mogelijk. U kunt zelf een ontwerp aandragen. Deze zal dan worden voorgelegd aan onze designer. Wij zullen vervolgens uitgebreid de tijd nemen om samen met u een schets te maken van het gewenste grafmonument. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om het grafmonument te personaliseren met ornamenten en/of etsen.

Garantie en onderhoud

Omdat wij alleen de beste kwaliteit materialen bieden, krijgt u bij ons op verschillende steensoorten garantie:

  • – Glas: 20 jaar
  • – Graniet: 25 jaar
  • – Kalksteen/hardsteen/marmer: 10 jaar
  • – RVS: 25 jaar
  • – Cortenstaal: 25 jaar

 
Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten aan. Het grafmonument van uw dierbare kan vanwege het wisselvallige weer vol komen te liggen met bladeren, of kan te maken krijgen met verzakkingen en verkleuringen. Wij nemen deze zorgen graag voor u uit handen.

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze

Omdat het kopen van een grafsteen op verschillende manieren kan, adviseren wij u graag bij de aanschaf. Wij bieden drie mogelijkheden voor het uitzoeken van het gewenste monument. U kunt inspiratie komen opdoen in onze fysieke showroom van de hoofdvestiging in Leeuwarden. Hier staan vele honderden monumenten opgesteld, verspreid over de monumententuin en de showroom. Daarnaast kunt u onze collectie bekijken op de website, of u kunt advies aan huis krijgen. Hierbij komt een van onze adviseurs bij u thuis om de verschillende steensoorten te laten zien. Vragen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY