Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
+ lange garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond

Grafstenen Groningen

Al vier generaties lang expert in Grafstenen

Bent u woonachtig in Groningen en op zoek naar een grafmonument? Ook in Groningen bieden wij een groot assortiment aan grafstenen aan. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een gepersonaliseerd monument.

Over ons

Wij van Hutting Natuursteen beheersen door onze jarenlange ervaring en vakkennis het ambachtsvak als geen ander. Al het werk dat wij verrichten aan het natuursteen gebeurt in eigen beheer. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief goed product dat nauw aansluit bij uw wensen en eisen. Met als resultaat: grafstenen net zo persoonlijk als uw eigen smaak.

Onze grafstenen

Wij beschikken over een breed assortiment aan grafstenen. Zo bieden wij de keuze tussen enkele en dubbele grafstenen, waarbij u zelf vrij bent in het samenstellen van het grafmonument. Denk hierbij aan een grafsteen van RVS, cortenstaal, glas, natuursteen, versteend hout of keien en ruwe stenen. Zelfs een combinatie van verschillende materialen is bij ons mogelijk. Daarnaast kunt u zelf bepalen welk lettertype er voor het grafmonument wordt gebruikt. Ook kunt u de vorm van het monument zelf bepalen. Het is zelfs mogelijk om het monument extra te personaliseren met ornamenten en etsen. Wij vinden het belangrijk dat, zowel voor u als voor ons, het eindresultaat perfect is. Daarom is voor Hutting alleen het beste goed genoeg.

De kosten van een grafsteen

Op de vraag wat een grafsteen kost, is niet direct een antwoord te geven. De kosten hangen af van een aantal factoren. Ten eerste speelt het type graf een belangrijke factor. Hierbij zijn met name de afmetingen van het graf van invloed. Daarnaast spelen onderdelen als het voetstuk, de letterplaat en omranding een rol in de uiteindelijke prijs. Ook zijn de dikte, het materiaal, de afwerking, belettering, fundatie en eventuele accessoires een bepalende factor. Wel is te zeggen dat wij grafstenen vanaf 750 euro kunnen leveren. Een betalingsregeling behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ

In verband met de recente prijsstijgingen van de containerkosten zullen wij voor bepaalde bestellingen een transport-toeslag moeten doorrekenen.