9.5
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.5
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafstenen in Drenthe

Bent u op zoek naar een grafsteen of grafmonument in Drenthe? Hutting Natuursteen biedt een breed aanbod aan duurzame en persoonlijke gedenktekens. Het verlies van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis en wij staan u volledig bij om een laatste rustplaats te creëren. In onze vestiging in Leeuwarden en vestiging De Westereen hebben we meer dan 300 grafstenen om te bezichtigen. Om ons te bezoeken kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Dit is echter met uitzondering van de eilanden. Onze adviseurs verwelkomen u en begeleiden u naar een gedenkwaardig grafmonument voor uw dierbare.

 

Bekijk onze showroom in Leeuwarden

Maak uw grafmonument bijzonder

Uw dierbare heeft een unieke levensreis afgelegd, dit moet het grafmonument weerspiegelen. Daarvoor gaan wij met u om tafel en brengen uw wensen in kaart. Van gegraveerde teksten en afbeeldingen tot graf-accessoires en bijzondere urnen, samen ontwerpen we een gedenkplek die het levensverhaal van uw dierbare vastlegt. Vindt u het prettiger als een adviseur thuis langskomt? Maak gerust een afspraak aan huis om uw ideeën in vertrouwde omgeving te bespreken. Na het ontwerpen is ons streven om het grafmonument tussen 12-20 weken op te leveren. Wenst u een snelle levertijd? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van grafstenen. We plannen gewoon een moment dat u schikt. Van ontwerp tot plaatsing, wij ondersteunen bij het hele proces.

Bekijk ons assortiment grafmonumenten

Reken op onze service en onderhoud

Een grafmonument is een flinke investering. Daarom is het heel begrijpelijk dat u deze zo lang mogelijk mooi wilt houden. Wij maken onze grafstenen van hoogwaardige materialen die een lange levensduur hebben en minimale onderhoud vereisen. Naast onze betrouwbare service en garantie, kunt u ook rekenen op onze professionele restauratie en onderhoud. Een van onze deskundigen komt langs om het grafmonument schoon te maken, verkleurde letters te verven en verzakkingen te verhelpen. Zo blijft uw gedenkplaats nog jarenlang in optimale staat.

 

Bekijk het aanbod dubbele grafstenen

Vakmanschap in grafstenen

Het vervaardigen van grafstenen is een ambacht dat precisie en toewijding vereist. Bij Hutting Natuursteen staat een team dat het vak verstaat. Van graniet, cortenstaal en glas tot RVS, we hebben het allemaal in de vingers. In ons eigen machinepark vervaardigen we enkele grafstenen, dubbele grafstenen, kindergrafstenen en grafzerken. Elk jaar onderwerpen we ons vakmanschap aan een strenge keuring op kwaliteit, garantie, presentatie en milieu en mogen daarom het keurmerk ‘Natuursteen’ dragen. Zo garanderen wij de beste service en ervaring. Met een erfgoed dat vier generaties teruggaat zijn wij nog één van de laatste authentieke steenhouwerijen in Nederland. Bij ons rekent u op vakmanschap.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u een waardig grafmonument dat het unieke leven van uw dierbare recht doet? Neem vandaag nog contact met ons op en dan bespreken we uw wensen. Bij Hutting Natuursteen zijn we toegewijd aan het leveren van vakmanschap, duurzaamheid en persoonlijke betrokkenheid voor grafstenen in Drenthe en omgeving. Bel ons of plan een afspraak, wij helpen u om een tastbare herinnering te creëren.

 

 

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.