9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafstenen in Dokkum

Bent u op zoek naar een grafsteen of grafmonument in de omgeving van Dokkum? We kijken graag met u mee en gaan samen op zoek naar een passend gedenkmonument voor uw dierbare. We vervaardigen onze grafmonumenten al sinds 1930 in eigen beheer. Zo kunnen wij u het beste ondersteunen bij het vinden of ontwerpen van een monument dat aansluit bij al uw wensen. In onze vestigingen in Leeuwarden en De Westereen kunt u meer dan 300 grafstenen bezichtigen. Heeft u geen eigen vervoer? Dan kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe, met uitzondering van de eilanden. Zo bent u altijd in staat om samen met onze adviseurs een passende keuze te maken. 

Bekijk onze showroom in Leeuwarden

Een passend monument vinden

Hutting Natuursteen onderscheidt zich door onze grote, gevarieerde collectie grafstenen- en monumenten. Daarom komen we er in een persoonlijk gesprek graag achter wat uw wensen zijn. Zo kunnen we u het beste ondersteunen en rondleiden in onze toonzalen en monumententuinen waar meer dan 500 verschillende monumenten te bezichtigen zijn. Voor een bezoek aan Hutting Natuursteen kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Daarnaast kunnen wij ook bij u thuis langskomen voor een persoonlijk gesprek in Dokkum en omgeving. Daar kunt u hier een afspraak voor inplannen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen op 058 – 2130 180. Wilt u zich alvast online oriënteren? Bekijk dan op onze overzichtspagina de diverse soorten monumenten die Hutting aanbiedt.

Bekijk ons assortiment grafmonumenten

Zelf uw grafsteen ontwerpen

Bij Hutting Natuursteen is het ook mogelijk om zelf een grafsteen te ontwerpen. Zo creëert u een unieke gedenkplaats die het leven van uw dierbare eer aandoet. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur en de vorm van twee verschillende monumenten met elkaar combineren. Of u kunt aangeven dat u een monument dat u gezien heeft graag in een ander formaat zou willen. Hutting kan daarnaast een illustratie of ander ornament op de grafsteen zandstralen of etsen, en een specifiek lettertype of eigen handschrift toevoegen. Op onze website kunt u monumenten opslaan in de bewaarmap rechtsboven op het scherm en deze vervolgens printen of naar ons mailen.

Contactformulier

Bekijk het aanbod dubbele grafstenen

Onderhoud grafstenen Dokkum

Een grafmonument is een grote investering. Wij begrijpen dat u uw gedenkplaats zo lang mogelijk netjes en mooi wilt houden. Naast dat onze grafstenen van hoogwaardige materialen worden gemaakt en daarom een lange levensduur hebben, bieden wij ook restauratie en onderhoud op locatie in Dokkum en omgeving. Denk dan bijvoorbeeld aan het verwijderen van bladeren, het verhelpen van verzakkingen en het bijwerken van verkleuringen. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen. Daarnaast bieden wij tussen de 10 en 25 jaar garantie op al onze monumenten. 

Persoonlijk advies

We nemen graag de tijd om samen met u uw wensen te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Hutting Natuursteen zijn we toegewijd aan het leveren van vakmanschap, duurzaamheid en persoonlijke betrokkenheid voor grafstenen in Dokkum en omgeving. Bel ons op 058 – 2130 180, of plan online een afspraak met ons in.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ