9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafmonument kopen

Grafmonumenten van Hutting Natuursteen

Na het overlijden van uw dierbare dienen zich praktische zaken aan, waaronder het kopen van een grafmonument. De aanschaf van een grafmonument hoeft u gelukkig niet vaak te doen. Wij begrijpen daardoor dat er veel op u afkomt. Daarom helpen wij u graag bij het ontwikkelen van een gepersonaliseerd monument. In allerlei vormen, maten en materialen vinden we samen met u het grafmonument dat bij uw dierbare past.

Hoe koopt u bij Hutting Natuursteen een grafmonument?

Voorop staat dat we u goed begeleiden en adviseren bij het uitzoeken van het gewenste monument. Om het voor u een prettig proces te maken, kunt u bij Hutting Natuursteen het kopen van een grafmonument op verschillende manier doen. We begrijpen goed dat u dat graag op uw eigen manier doet. Zo kunt u inspiratie opdoen op onze website, kunt u langskomen in onze showroom of komen we voor advies bij u huis.

Ontwerpen en materialen van een grafmonument

Een grafmonument is persoonlijk. Zo kunt u een eigen ontwerp aanleveren die vervolgens aan onze designer wordt voorgelegd. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en het gewenste grafmonument. Hebt u al een geschikt monument voor ogen, maar zijn er details die u anders wilt? Het combineren van bestaande ontwerpen en kleuren is mogelijk. Qua materiaal blijft het niet meer bij een grafsteen van natuursteen. U hebt keus uit RVS, cortenstaal, glas, versteend hout, keien en ruwe stenen, of een combinatie van materialen.

Ornamenten, etsen en lettertypen

Met het toevoegen van een ornament of etsing en een passend lettertype maakt u het grafmonument compleet. Een ornament is een lijntekening die in dezelfde kleur van uw tekst op het grafmonument gezandstraald worden. Bij een ets worden kleine krasjes in het monument aangebracht waardoor een levensechte afbeelding ontstaat. Hiermee brengen we een hobby, het werk of een andere illustratie die kenmerkend voor uw dierbare is aan op het grafmonument. Tot slot bepaalt u zelf het lettertype. Zo is het mogelijk om een handgeschreven tekst op het monument te plaatsen.

Wat kost een grafmonument?

De kosten van het grafmonument zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het type graf, maar ook de afmetingen van het voetstuk, de letterplaat en omrandingen bepalen de prijs. Ook het materiaal, de afwerking, belettering, fundatie en eventuele accessoires spelen een belangrijke rol. We kunnen daarom geen standaardbedrag noemen, maar we hebben wel voor iedere portemonnee een monument. We kunnen leveren vanaf 750 euro en een betalingsregeling behoort tot de mogelijkheden.

Advies bij het kopen van een grafsteen?

Er komt veel kijken bij het kopen van een persoonlijk grafmonument. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We geven u graag advies bij het kopen van een grafsteen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 058-2130180.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ