9.4
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.4
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafstenen van Hutting Natuursteen voor Assen, Drenthe

Woont u in Drenthe en bent u op zoek naar een grafsteen voor het graf van uw geliefde familielid of vriend(in)? Dan bent u bij Hutting Natuursteen in goede handen. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 90 jaar ervaring in het maken van betaalbare grafstenen. Wij plaatsen grafstenen in geheel Noord-Nederland, dus ook in Assen, Emmen of Hoogeveen.

Onze geschiedenis
Toen Harmannus Hutting in 1930 begon met het vervaardigen van schoorsteenmantels en grafzerken in een schuurtje in Leeuwarden, wist hij nog niet dat Hutting Natuursteen een heus familiebedrijf zou worden. Na zoon Kornelis en kleinzoon Harry Hutting staat nu achterkleinzoon Max Hutting aan het hoofd van het bedrijf.

Onze expertise
Reeds sinds de oprichting is Hutting Natuursteen gespecialiseerd in twee takken: grafstenen en interieur/woningbouw. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan aanrechtbladen, tafelbladen, spoelbakken en tegels voor zowel vloer als wand. Alle voorwerpen worden door onze eigen professionele steenhouwers gemaakt in overleg met u, zodat u precies krijgt wat u wenst.

Grafstenen
U wilt uw familielid of vriend(in) natuurlijk een mooie laatste rustplaats geven. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en zorgen dat u snel een mooie grafsteen, grafzerk of urnenmonument krijgt. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijke grafaccessoires voor zowel volwassenen als kinderen. Wij werken daarbij met duurzame materialen: niet alleen natuursteen, maar ook bijvoorbeeld glas, versteend hout Cortenstaal en RVS.

Contact
Hutting Natuursteen is van oorsprong een Fries bedrijf. Wij hebben vestigingen in Leeuwarden en De Westereen.Wij leveren echter niet alleen in Friesland, maar in geheel Noord-Nederland. Wij leveren en plaatsen dagelijks grafstenen in Friesland, Groningen en Drenthe. Dus komt u bijvoorbeeld uit Hoogeveen, Emmen of Assen, dan kunt u uitstekend bij ons terecht voor het uitzoeken van een grafsteen. U bereikt ons via telefoonnummer 058 – 2130 180 of via info@huttingnatuursteen.nl.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.