Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
+ lange garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond

Aanrechtblad Belgisch hardsteen

Aanrechtbladen met een chique uitstraling

Over aanrechtbladen van Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen heeft een aantal bijzondere karakteristieke eigenschappen. Niet alleen past Belgisch hardsteen bij zowat elke denkbare stijl, het heeft ook eens een chique uitstraling. De fossielen in het Belgisch hardsteen maken uw aanrechtblad levendig, sprankelend en uniek. Hutting Natuursteen levert de aanrechtbladen gepolijst of gezoet (mat glanzend). Wanneer u kiest voor een aanrechtblad van Belgisch hardsteen, weet u zeker dat het naadloos zal aanlsuiten bij uw stijl. Wij maken de aanrechtbladen van Belgisch hardsteen op maat. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment van aanrechtbladen.

De eigenschappen van Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen is een fossiel zandgesteente. Het wordt ook wel blauwsteen of arduin genoemd. Belgisch hardsteen erg hitte bestendig. Dit betekent dat het hete materialen zeer goed kan verdragen. Toch is het niet onverstandig om gebruik te maken van onderzetters, want het is en blijft een natuurproduct. Door gebruik te maken van onderzetters voorkomt u dat er zich een thermoshock voor kan doen. Ook bevat Belgisch hardsteen kalk, waardoor het gevoelig is voor zure producten. Zorg er daarom voor dat u eventuele vlekken direct reinigt met een neutraal schoonmaakmiddel.

Onderhoud van Belgisch hardsteen

Een aanrechtblad van Belgisch hardsteen is gemakkelijk en snel te reinigen. In de meeste gevallen volstaat het reinigen met een vochtige doek. Maar om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de prachtige eigenschappen, vergt dit type hardsteen een beetje extra aandacht. Zo is het belangrijk om deze eens in de zoveel tijd te behandelen met onderhoudsmiddelen zoals hardsteen olie. Daarnaast is het ook verstandig om het aanrechtblad eens per jaar te impregneren.

Spoelbakken van Belgisch hardsteen

Behalve aanrechtbladen, maakt Hutting Natuursteen ook spoelbakken van Belgisch Hardsteen. Het is dan ook geen probleem om een aanrechtblad én spoelbak van Belgisch hardsteen te voorzien. Deze zijn een absolute aanwinst voor uw keuken, vooral wanneer u al een aanrechtblad van Belgisch natuursteen. Wij maken ook spoelbakken van andere steensoorten zoals graniet.

Contactformulier

Geinterreseerd in een aanrechtblad van Belgisch hardsteen? Neem voor vragen of mogelijkheden contact met ons op via onderstaand formulier.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,5
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ