9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Terug naar overzicht

Lantaarn 023

Product omschrijving

Op aanvraag

Lantaarn brons.
28 cm. hoog.

Offerte aanvraag

Recensies

A. Eisma, uit Wouterswoude

Bij het uitzoeken van het monument zijn we op een plezierige manier geholpen. Er werd met ons meegedacht zonder verplichting om dit te doen. Er werd zorgvuldig gecommuniceerd voordat het definitieve ontwerp werd uitgevoerd. We zijn als familie zeer tevreden. (29-02-2024)

Gerda, uit Leeuwarden

Ben goed geholpen toen ik binnen kwam. De persoon nam in alle rust tijd voor mij en voelde me meteen serieus genomen. Ben erg vriendelijk en respectvol behandeld tot het plaatsen van het mooie grafmonument. Heel erg bedankt voor alles. (27-02-2024)

Grafmonumenten

Een plek om de mooiste herinneringen te bewaren

Afscheid nemen van een dierbare is misschien wel het moeilijkste wat er is. Wij begrijpen als geen ander dat er in deze verdrietige periode veel op u afkomt. Toch kan het vereeuwigen van de mooiste herinneringen ook troostend zijn. Bij Hutting Natuursteen helpen we u hier bij. Onze grafmonumenten zijn vervaardigd met veel precisie, vakmanschap en liefde, en zijn volledig te personaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u meer.

Een passend grafmonument 

“Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart”, luidt een bekende spreuk. Wie aan een begraafplaats denkt, denkt misschien als vanzelf aan de rechte, veelal identieke grafmonumenten. Maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. Juist daarom kan het best overweldigend zijn om een keuze te maken. Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ieder mens is immers uniek en heeft een eigen verhaal. Bij Hutting Natuursteen luisteren we aandachtig naar uw wensen, gevoel en ideeën en vertalen deze naar een uniek en persoonlijk grafmonument. 

Type grafmonumenten 

 Grafmonumenten komen in verschillende typen en stijlen, die elk een unieke uitdrukking geven aan de herinnering van de overledene. Ze staan bekend om hun eenvoudige en tijdloze uitstraling, terwijl dubbele grafmonumenten ruimte bieden voor de gedeelde herinnering van twee personen. Enkele grafmonumenten richten zich op het individu, vaak door op maat gemaakte ontwerpen die de persoonlijkheid van de overledene weerspiegelen. Duurzame grafmonumenten zijn milieuvriendelijk, en zijn uniek door hun ontwerpbenaderingen. Dat komt door het natuurlijke materiaal waaruit deze bestaan. Kindergrafmonumenten zijn vaak teder, met elementen die de onschuld en jeugd van het kind benadrukken. Alle typen grafmonumenten dragen bij aan het vormgeven van een blijvende herinnering aan geliefden.

Ontdek de unieke materialen voor een grafmonument

Waar de een de voorkeur geeft aan een traditioneel grafmonument, gaat een ander voor een eigentijdse steen. Bij Hutting Natuursteen bieden we een ruime keuze in materialen en vormgeving. Naast de traditionele steen, kunnen grafmonumenten ook vervaardigd worden van marmer, graniet, RVS en cortenstaal, hout of glas. Het is zelfs mogelijk materialen met elkaar te combineren. De laatste jaren trekken de natuurlijke grafmonumenten weer aan. Denk daarbij aan ruwe grafstenen, zwerfkeien en versteend hout – materialen die gevormd zijn door de natuur. Elk exemplaar is uniek, net zoals ieder mens ook is. Ook voor een bijzondere belettering bent u bij ons aan het juiste adres. Van tekst in RVS tot een gezandstraalde belettering of misschien zelfs een lasergravure van een foto. Laat ons u helpen bij het creëren van een blijvende herinnering die recht doet aan het leven en de liefde voor uw dierbare met een mooi grafmonument.

Opties voor elk budget

We begrijpen dat het selecteren van een grafmonument een emotionele en financiële investering is. Daarom bieden we een scala aan opties die passen bij verschillende budgetten. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van een monument dat betekenisvol is.

Keurmerk Steenhouwerij – Grafmonumenten van hoge kwaliteit

Al jarenlang mogen wij het keurmerk ‘Steenhouwerij’ dragen. Dit is een certificering die wordt toegekend aan steenhouwerijen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en ethische standaarden binnen de branche. Door te kiezen voor een steenhouwerij met dit keurmerk kunt u erop vertrouwen dat u te maken heeft met een betrouwbare en professionele partner. Bij Hutting Natuursteen leveren we hoogwaardige producten, houden we ons aan eerlijke handelspraktijken en bieden we een uitstekende klantenservice.

Eigen ontwerp of tekst en tekening

Wilt u zelf een grafmonument ontwerpen dat eer doet aan uw dierbare? Ook dat is mogelijk. Onze tekenaars luisteren naar uw wensen en denken mee. Ze maken een 3d-schets, en geven zo een beeld van hoe het ontwerp eruit komt te zien. Liever een monument kiezen uit de showroom en deze aanvullen met een gezandstraalde- of laser gravure, ets of tekst? Ook dat is mogelijk. Of kies een grafmonument zoals het ontworpen is door ons. 

We helpen u verder

Heeft u op de website ons assortiment aan grafmonumenten bekeken en komt u er niet uit? Kom dan gerust langs in onze monumententuin en showroom. Deze is in Leeuwarden. Bent u slecht ter been en lukt het niet om naar ons toe te komen? Dan kunnen we in overleg een afspraak inplannen, en komt er een adviseur bij u thuis langs. Zo heeft u de tijd en ruimte om een weloverwogen keuze te maken. Dat is erg belangrijk voor het rouwproces. Heeft u vragen over het kopen van een grafsteen? Neem dan gerust contact op.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ