9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

BOLSWARD – Belvedère kwartsiet werkbladen

Product omschrijving

In Bolsward hebben wij de natuursteen werkbladen mogen leveren en plaatsen. De natuursteen werkbladen zijn uitgevoerd in Belverère kwartsiet uit Angola. Deze steensoort is uitermate geschikt voor aanrechtbladen.

Het materiaal is hard en dicht van structuur. Het materiaal kenmerkt zich door het diepzwarte fond met witte en koperkleurige vlammen. De afgebeelde aanrechtbladen langs de wand zijn bookmatch geplaatst.

De linker plaat is het spiegelbeeld van de rechter plaat. Op deze manier kan er een lengte van +/- 650 cm. worden gecreëerd zonder dat je een storende aanzetting krijgt. Bookmatch geplaatste platen geven een zeer luxe uitstraling aan het geheel.

Offerte aanvraag

Recensies

Janny uit, Leeuwarden

Zeer positief, betrouwbaar, meedenkend, meelevend. (22-04-2022)

Marijke uit, Goutum

In de voor ons moeilijke tijd is het een steun geweest met u samen te werken. Alles wat wij belangrijk vonden en nog steeds vinden is in goed overleg uitgevoerd en heel mooi gedaan. Wij denken positief over uw bedrijf (18-01-2022)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY