Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
+ lange garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond
BOLSWARD – Belvedère kwartsiet werkbladen
BOLSWARD – Belvedère kwartsiet werkbladen
BOLSWARD – Belvedère kwartsiet werkbladen
BOLSWARD – Belvedère kwartsiet werkbladen
BOLSWARD – Belvedère kwartsiet werkbladen

BOLSWARD – Belvedère kwartsiet werkbladen

In Bolsward hebben wij de natuursteen werkbladen mogen leveren en plaatsen. De natuursteen werkbladen zijn uitgevoerd in Belverère kwartsiet uit Angola. Deze steensoort is uitermate geschikt voor aanrechtbladen.

Het materiaal is hard en dicht van structuur. Het materiaal kenmerkt zich door het diepzwarte fond met witte en koperkleurige vlammen. De afgebeelde aanrechtbladen langs de wand zijn bookmatch geplaatst.

De linker plaat is het spiegelbeeld van de rechter plaat. Op deze manier kan er een lengte van +/- 650 cm. worden gecreëerd zonder dat je een storende aanzetting krijgt. Bookmatch geplaatste platen geven een zeer luxe uitstraling aan het geheel.

Offerte aanvraag
Recensies

We hebben Hutting Natuursteen leren kennen toen we een nieuwe grafsteen nodig hadden. Later hebben ze in onze nieuwe woning de vloeren betegeld en een natuurstenen keukenblad geleverd. Topkwaliteit en topservice! En hele aardige mensen. (12-01-2021)

Bas uit
Leeuwarden

Het contact met diverse medewerkers is steeds zeer goed geweest. Er werd heel goed geluisterd als er “ minimale “ wijzigingen wenselijk waren. Ook wat de plaatsing van de gedenksteen betreft, dit is uitstekend verlopen en met de aanwezige beplanting keurig afgewerkt!
Hartelijk dank voor uw inzet! (28-12-2020)

Willem uit
Franeker

Prettige, persoonlijke benadering. Ondanks dat we ettelijke keren onze wensen hebben aangepast en een aantal maanden nodig hadden om onze uiteindelijke keuze te maken, bleef Max geduldig en begripvol. We zijn erg tevreden en blij met het uiteindelijke resultaat! (27-12-2020)

Machteld uit
Goutum
Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,4
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ

In verband met de recente prijsstijgingen van de containerkosten zullen wij voor bepaalde bestellingen een transport-toeslag moeten doorrekenen.