9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

BOLSWARD – Belvedère kwartsiet werkbladen

Product omschrijving

In Bolsward hebben wij de natuursteen werkbladen mogen leveren en plaatsen. De natuursteen werkbladen zijn uitgevoerd in Belverère kwartsiet uit Angola. Deze steensoort is uitermate geschikt voor aanrechtbladen.

Het materiaal is hard en dicht van structuur. Het materiaal kenmerkt zich door het diepzwarte fond met witte en koperkleurige vlammen. De afgebeelde aanrechtbladen langs de wand zijn bookmatch geplaatst.

De linker plaat is het spiegelbeeld van de rechter plaat. Op deze manier kan er een lengte van +/- 650 cm. worden gecreëerd zonder dat je een storende aanzetting krijgt. Bookmatch geplaatste platen geven een zeer luxe uitstraling aan het geheel.

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY