Klantenservice
Hutting Klantenservice
Alle vragen zijn welkom
058 - 2130 180
Mijn bewaarmap
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek
Uitstekende service
+ lange garantie
Eigen steenhouwerij
met gekwalificeerde vakmensen
Meer dan 90 jaar ervaring
al 4 generaties lang
Het grootste aanbod
ruim 500 monumenten getoond
Rockwall natuursteen
Rockwall natuursteen
Rockwall natuursteen
Rockwall natuursteen
Rockwall natuursteen
Rockwall natuursteen

Rockwall natuursteen

Rockwall natuursteenfineer, slechts 3-4 millimeter dik! Door een speciaal procedé is het mogelijk gemaakt, gelaagde natuursteensoorten als het ware af te “pellen” en in lagen van enkele milimeters op een kunststof drager te bevestigen.

Omdat slechts een beperkte dikte aan natuursteen wordt gebruikt, wordt behoorlijk wat materiaal en gewicht bespaard. Dit maakt het verwerken van Rockwall eenvoudig en snel. De materiaalbesparing leidt tevens tot een behoorlijke kostenbesparing, waardoor het mogelijk wordt, deze exclusieve uitstraling te creëren voor een fractie van de prijs van massief natuursteen. Zonder dat iemand het verschil ziet!

Eenmaal aangebracht op een wand, is uiteraard alleen de natuurstenen voorzijde zichtbaar. Niets doet vermoeden dat het hier niet om een massief natuurstenen muur gaat maar om een soort “behang”, dat iedere saaie muur omtovert in een absolute eyecatcher in iedere kamer, in ieder huis. Naast wanden of accenten daarin, kunnen haarden, achterwanden in keukens, muurtjes, plafonds etc. moeiteloos worden afgewerkt met Rockwall.

De voordelen van Rockwall:

• Lichtgewicht, dus makkelijk hanteerbaar
• Ook te verwerken door de doe-het-zelver
• Zeer luxueuze uitstraling voor een verrassend lage prijs
• Snel grote oppervlakken afwerken
• Geschikt voor toepassing buitenhuis ( alleen XL-sheets)
• Flexibel, dus ook voor ronde hoeken ( alleen voor XL-sheets)
• Makkelijk op maat te snijden met een slijpschijfje of plaatschaar
• Geschikt voor alle vlakke, draagkrachtige, stofvrije ondergronden

Op aanvraag
Offerte aanvraag
Recensies

We hebben Hutting Natuursteen leren kennen toen we een nieuwe grafsteen nodig hadden. Later hebben ze in onze nieuwe woning de vloeren betegeld en een natuurstenen keukenblad geleverd. Topkwaliteit en topservice! En hele aardige mensen. (12-01-2021)

Bas uit
Leeuwarden

Het contact met diverse medewerkers is steeds zeer goed geweest. Er werd heel goed geluisterd als er “ minimale “ wijzigingen wenselijk waren. Ook wat de plaatsing van de gedenksteen betreft, dit is uitstekend verlopen en met de aanwezige beplanting keurig afgewerkt!
Hartelijk dank voor uw inzet! (28-12-2020)

Willem uit
Franeker

Prettige, persoonlijke benadering. Ondanks dat we ettelijke keren onze wensen hebben aangepast en een aantal maanden nodig hadden om onze uiteindelijke keuze te maken, bleef Max geduldig en begripvol. We zijn erg tevreden en blij met het uiteindelijke resultaat! (27-12-2020)

Machteld uit
Goutum
Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,4
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash JJJJ

In verband met de recente prijsstijgingen van de containerkosten zullen wij voor bepaalde bestellingen een transport-toeslag moeten doorrekenen.