9,1
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9,1
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Rockwall natuursteen

Product omschrijving

Op aanvraag

Rockwall natuursteenfineer, slechts 3-4 millimeter dik! Door een speciaal procedé is het mogelijk gemaakt, gelaagde natuursteensoorten als het ware af te “pellen” en in lagen van enkele milimeters op een kunststof drager te bevestigen.

Omdat slechts een beperkte dikte aan natuursteen wordt gebruikt, wordt behoorlijk wat materiaal en gewicht bespaard. Dit maakt het verwerken van Rockwall eenvoudig en snel. De materiaalbesparing leidt tevens tot een behoorlijke kostenbesparing, waardoor het mogelijk wordt, deze exclusieve uitstraling te creëren voor een fractie van de prijs van massief natuursteen. Zonder dat iemand het verschil ziet!

Eenmaal aangebracht op een wand, is uiteraard alleen de natuurstenen voorzijde zichtbaar. Niets doet vermoeden dat het hier niet om een massief natuurstenen muur gaat maar om een soort “behang”, dat iedere saaie muur omtovert in een absolute eyecatcher in iedere kamer, in ieder huis. Naast wanden of accenten daarin, kunnen haarden, achterwanden in keukens, muurtjes, plafonds etc. moeiteloos worden afgewerkt met Rockwall.

De voordelen van Rockwall:

• Lichtgewicht, dus makkelijk hanteerbaar
• Ook te verwerken door de doe-het-zelver
• Zeer luxueuze uitstraling voor een verrassend lage prijs
• Snel grote oppervlakken afwerken
• Geschikt voor toepassing buitenhuis ( alleen XL-sheets)
• Flexibel, dus ook voor ronde hoeken ( alleen voor XL-sheets)
• Makkelijk op maat te snijden met een slijpschijfje of plaatschaar
• Geschikt voor alle vlakke, draagkrachtige, stofvrije ondergronden

Offerte aanvraag

Recensies

Corrie, Dronrijp

Prettig ontvangst en luisterend oor. Daardoor wist dhr. Hutting precies wat mijn wensen waren. Prachtig resultaat, keurig geplaatst. Mooi en serieus bedrijf. (23-02-2023)

Familie Cuperus uit, Burdaard

We zijn heel deskundig en vriendelijk geadviseerd bij het kiezen van een steen.
Ook het tussentijds overleg en de plaatsing van de steen is verlopen zoals was beloofd. We zijn erg tevreden. (31-01-2023)

Hutting natuursteen levert natuursteen voor de interieurbouw. Bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels. Maar ook vloertegels en wandtegels. Dit kunnen we volledig op maat doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD dash MM dash YYYY