9.5
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.5
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Gedenksteen op graf

Een waardevolle herinnering

Het is misschien wel een van de lastigste én mooiste dingen na het overlijden van een dierbare: een gedenkplek creëren die eer doet aan uw geliefde en waar warme, gedeelde herinneringen terugkomen. Een gedenksteen kan daar aan bijdragen. Door een bepaalde vorm of tekst weer te geven, wordt een persoonlijk verhaal overgebracht. De mogelijkheden hiervoor zijn enorm. Wij helpen u graag een passende gedenksteen te kiezen.

Hoe kies je een gedenksteen?

Wie vandaag de dag over een moderne begraafplaats wandelt, ziet allang niet meer enkel rechte, donkere grafstenen. Sterker nog: tegenwoordig vind je er de meest uiteenlopende gedenktekens die, direct of indirect, de mooiste herinneringen koesteren aan de overledene. Hoe herinnert u uw dierbare? Wat voor persoon was hij of zij? Die vraag vormt een goed uitgangspunt voor het kiezen van een gedenksteen. Van hobby’s tot karaktereigenschappen en typische kenmerken, u kunt een gedenksteen naar geheel naar eigen wens – of naar de wens die u overledene heeft opgesteld – laten ontwerpen. Bij Hutting Natuursteen helpen we u daar uiteraard mee. Wij proberen altijd zoveel mogelijk voorbeelden in het echt te laten zien. Een goede keuze voor een gedenksteen is immers ook een belangrijke en blijvende keuze voor jaren.

De verschillende mogelijkheden

Een hart, kussen, boek of misschien zelfs een zwerfkei, lantaarn of foto – de mogelijkheden voor gedenkstenen zijn legio. Vroeger werden ze uitsluitend gemaakt van steen, maar tegenwoordig wordt ook marmer, graniet, cortenstaal, hout of glas gebruikt. U kunt er zelfs voor kiezen verschillende materialen met elkaar te combineren. Het materiaal, de afmeting en de vorm bepalen de uitstraling en sfeer van de gedenksteen op het graf. Maar vergeet ook de compositie en positionering van de tekst niet. Voor de belettering bieden we diverse mogelijkheden qua materiaal, techniek en typografie. Denk aan belettering in RVS, ingeschilderde of gezandstraalde belettering of aan een bijzondere lasergravure waarbij kleine krasjes aangebracht worden die samen een levensechte afbeelding vormen. Kiest u voor een gedenkteken van Hutting Natuursteen, dan bent u verzekerd van een prachtige, sterk monument dat bestand is tegen alle weersinvloeden.

Onze showroom

Het kiezen van een persoonlijke, waardevolle gedenksteen vraagt tijd, aandacht en gedegen advies. Wij ondersteunen u hier graag bij. Om ons brede aanbod gedenkstenen te bekijken en de mogelijkheden door te nemen, nodigen we u graag uit in onze showroom in Leeuwarden of de Westereen. Neem contact met ons op en bekijk alvast ons assortiment gedenkstenen online.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.