9.4
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.4
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Marmeren aanrechtblad

Voor een unieke en luxueuze uitstraling

Over marmeren aanrechtbladen

Marmer is een natuurlijke steensoort van gekristalliseerd kalkzandsteen. Het heeft een chique en luxueuze uitstraling wat een mooie toevoeging voor uw keuken is. Geen enkel stuk marmer is hetzelfde. Daarom bent u er van verzekerd dat uw marmeren aanrechtblad uniek is. Wij kunnen de aanrechtbladen gepolijst of gezoet (mat glanzend) leveren. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment van marmeren aanrechtbladen.

De eigenschappen van marmer

Behalve de luxe en warme uitstraling, heeft marmer nog een aantal unieke eigenschappen. Zo verschillen de kleuren van marmer van lichtgrijs tot zwart. Naast deze kleuren, komt bruin, beige, roze, rood en groen marmer ook voor. Marmer is een vrij harde steensoort maar is niet geheel krasvast. Ook is marmer redelijk hittebestendig. Toch raden wij af om hete voorwerpen direct op het marmer te plaatsen.

Onderhoud van marmer

Hoewel marmer een redelijk harde steensoort is, is het niet een geheel onderhoudsvrije steensoort. Een marmeren aanrechtblad dient goed schoon en droog te worden gehouden. Marmer kan worden geïmpregneerd met een beschermlaag. Deze beschermlaag beschermd tegen vlekken en vocht. Ook is marmer gevoelig voor bijtende middelen zoals ontstoppingsmiddelen, bleekmiddelen of ontkalkingsmiddelen. Maak het aanrechtblad daarom dagelijks schoon met een vochtige doek en een zacht schoonmaakmiddel.

Soorten marmer

De steensoort marmer wordt op veel verschillende plekken in de wereld gewonnen. Wanneer we naar Europa kijken, zien we dat veel marmer uit de steengroeves van Italië komt. Ook wordt er veel marmer gewonnen uit Griekenland en Spanje. Zowel de producteigenschappen als het type marmer is afhankelijk van de vindplaats.

Contactformulier

Bent u geïnteresseerd in een aanrechtblad van marmer? Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.