9.6
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.6
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafstenen Steenwijk

Al vier generaties lang expert in grafstenen

Bent u op zoek naar bijzondere grafstenen in Steenwijk voor het grafmonument van uw dierbare? Hutting Natuursteen is gespecialiseerd in grafstenen en grafmonumenten. We helpen u dan ook graag met het vinden van een monument dat precies past bij uw dierbare, wat uw wensen ook maar zijn. Samen creëren we de herinnering die u voor ogen heeft.

Een divers aanbod monumenten

Bij Hutting vindt u grafstenen in allerlei materialen, vormen en afwerkingen. Deze kunt u bekijken op onze overzichtspagina, maar ook op onze fysieke locaties in Leeuwarden en De Westereen. Elke grafsteen die u ziet kan aangepast en gepersonaliseerd worden. Vindt u de kleur van de ene grafsteen mooi, maar de vorm van een andere? Dat is geen probleem. Onze vakmensen gaan met uw specifieke wensen aan de slag. Zo kunt u ook kiezen voor een gravure, een inscriptie of een symbool. Zo ontwerpt u zelf het monument dat u voor ogen heeft. 

Bekijk het assortiment grafmonumenten

Persoonlijke ondersteuning en service

Het verliezen van een dierbare is ontzettend ingrijpend. Bij Hutting staan we daarom van A tot Z voor u klaar bij uw zoektocht naar grafstenen, ook in Steenwijk. Onze vakmensen weten precies wat er mogelijk is en kijken samen met u naar uw wensen, ook voor de periode na het plaatsen van de grafsteen. Zo verzorgen we onderhoud en service aan het monument, zodat deze in optimale staat blijft. We verwijderen blad en ander vuil en repareren en restaureren waar nodig. Dit natuurlijk altijd in goed overleg met u. Zo raakt het monument niet in verval en behouden u en uw dierbaren een mooie, fysieke herinnering.

Grafsteen ontwerpen

Grafaccessoires voor Grafstenen in Steenwijk

Een monument op zichzelf is prachtig, maar wellicht heeft u behoefte om het persoonlijke verhaal van de dierbare meer aandacht te geven. Dan kunnen zogenaamde ‘grafaccessoires’ uitkomst bieden. Denk aan een passende vaas waarin bloemen lang mooi bij het graf blijven staan, een fotolijst waarin een foto van de overledene geplaatst kan worden, of een lantaarn die ook in donkere dagen licht en warmte geeft op de gedenkplek. Bij Hutting ervaren we dat juist deze kleine elementen verbondenheid creëren en een herinnering levend houden. Indien u denkt dat dit in uw geval ook passend zou zijn, helpen we u graag bij het vinden van een manier om dit ook voor u te realiseren. 

Contactformulier

Urnen en urnenmonumenten

Naast grafstenen, monumenten en grafaccessoires vindt u bij Hutting ook urnen, variërend in stijl, materiaal en ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige sierurn, of een urnenmonument. Ook een urnenmonument kan gepersonaliseerd worden, net als een grafmonument. Zo creëert u een gedenkplaats die past bij uw dierbare. 

 

Neem contact op

We helpen u graag verder

Hutting helpt u van A tot Z bij het realiseren van het monument dat u voor ogen heeft. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen uw wensen. Bel ons op 058 – 2130 180, of plan online een afspraak met ons in. 

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ