9.4
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.4
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Grafstenen in Hoogeveen

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een grafsteen of grafmonument in Hoogeveen en omstreken? Hutting Natuursteen helpt u verder. Wij zijn gespecialiseerd in grafstenen en het creëren van tastbare herinneringen. We begrijpen dat u voor emotionele beslissingen staat. Onze adviseurs ontvangen u graag en begeleiden u in uw keuze, van ontwerp tot plaatsing van het gedenkteken. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt voor de gedenkplaats van uw dierbare. 

Bekijk onze showroom in Leeuwarden

Maatwerk in grafmonumenten

Wij vervaardigen alle enkele grafstenen, dubbele grafstenen, kindergrafstenen en grafzerken op ons eigen machinepark. Alles gebeurt in eigen beheer waardoor u bij ons zelf uw grafsteen kunt samenstellen. Een van onze vakmensen bespreekt uw wensen met u en schetst een ontwerp. Er wordt gekeken naar uw voorkeuren zoals materiaal, letter gravering en vorm. Zo creëren we samen een grafmonument dat helemaal past bij uw dierbare. Daarna maken we het kostenplaatje compleet en maken we een inschatting van de levertijd. Onze streeftijd is 12-20 weken, dit hangt samen met het gekozen materiaal, afmetingen en aanpassingen in het ontwerp. De plaatsing wordt door onszelf gedaan op een afgesproken moment. Zo verzorgen we van begin tot eind een hoogwaardig grafmonument om waardevolle herinneringen bij op te halen.

Bekijk ons assortiment grafmonumenten

De geschiedenis van vakmanschap

Hutting Natuursteen kent een rijke geschiedenis, overgedragen van generatie op generatie. Het begon met Harmannus Hutting, de oprichter, die na de economische crisis in de jaren ’20 begon met het vervaardigen van grafstenen en marmeren schoorsteenmantels in Leeuwarden. De tweede generatie, Kornelis Hutting, zette het bedrijf voort en liet het floreren. Het groeide onder zijn leiding uit tot een bloeiende onderneming met een nieuw bedrijfspand aan de Archimedesweg in 1978. Harry Hutting, de derde generatie, bracht zijn vakmanschap naar een hoger niveau door zijn Meester Steenhouwer en Technieken titel te behalen en richtte het bedrijf volledig op grafmonumenten. In 2011 gaf hij het stokje door aan zijn zoon, Max Hutting, de vierde generatie, die zijn passie voor steenhouwen in Italië en Duitsland verfijnde en nu met trots de leiding heeft over het bedrijf, in de hoop dat het de traditie voortzet voor de vijfde generatie. 

Bekijk het aanbod dubbele grafstenen

Vraag vrijblijvend advies aan

Bij ons Hutting Natuursteen bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen en plaatsen van een grafsteen rond Hoogeveen. Van grafaccessoires tot urnen, wij hebben alles voorhanden voor een persoonlijk grafmonument. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of maak een afspraak aan huis met een van onze adviseurs. Wij staan klaar om een uniek en betekenisvol gedenkteken te creëren dat de herinnering aan uw dierbare behoudt.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.