9.4
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.4
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Product omschrijving

€ 2.840,00

Monument uitgevoerd in echte Zweedse Halmstad Graniet. Rozenrank in reliefuitgehouwen en zijkanten ruw bekapt. (O.V.) 10 cm.

Offerte aanvraag
Informatie
Wat is bij de prijs inbegrepen?

• 21% BTW
• Plaatsing van het monument (in Friesland, Groningen en Drenthe)
• Transport naar de begraafplaats
• 80 verdiepte letters (m.u.v. van tekens in ruwe stenen, glas, rvs en cortenstaal)

Onderhoudsvrij (O.V.) of onderhoud (O.)

In de beschrijving staat aangegeven of het monument onderhoudsvrij (O.V) of onderhoud (O.) nodig heeft. Het onderhoud kunt u ook aan Hutting Natuursteen overlaten. Vraag er naar bij onze adviseur of vul het contactformulier hieronder in.

Naar onderhoudsformulier
Opbouw grafmonument

Handig om te weten wanneer u zich oriënteert op een monument.

Klik hier voor meer informatie
Garantie

Wij leveren alleen de beste kwaliteit materiaal. Daarom krijgt u bij ons op verschillende steensoorten garantie:
• Glas: 20 jaar
• Graniet: 25 jaar
• Kalksteen / hardsteen / marmer / leisteen: 10 jaar
• RVS: 25 jaar
• Cortenstaal: 25 jaar

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de steensoort en de afmetingen van het materiaal. Over het algemeen betekent grotere afmetingen een langere levertijd. Houdt rekening met 12 tot 20 weken levertijd. Vraag naar de mogelijkheden wanneer u een kortere levertijd wenst.

Bestelproces

Benieuwd naar het bestelproces van een grafmonument?

Klik hier voor meer informatie
Extra opties
Ik beschik niet over eigen vervoer

Indien u niet over eigen vervoer beschikt is het mogelijk dat wij u thuis ophalen en weer thuis brengen.. Dit aanbod geldt alleen wanneer u woonachtig bent in Friesland, Groningen of Drenthe. (Met uitzondering van de Waddeneilanden)

Klik hier voor meer informatie
Grafaccessoires

Wilt u een bloemetje bij het graf zetten of een kaarsje laten branden? Bekijk dan ons assortiment grafaccessoires.

Bekijk hier ons assortiment
Gezandstraalde gravures

Het is mogelijk om gezandstraalde gravures aan te brengen op het grafmonument. Deze gravures worden gemiddeld 2 á 3 milimeter diep aangebracht in het materiaal.

Klik hier voor meer informatie
Lasergravure/ets

Met een lasergravure kunnen wij levensechte foto's en andere afbeeldingen in gepolijst natuursteen en glas aanbrengen.

Klik hier voor meer informatie
Brochure

Wilt u liever thuis in alle rust in onze uitgebreide brochure rondbladeren? Dat is mogelijk! Vraag de brochure hier gratis aan.

Vraag hier onze brochure aan
Maak een afspraak aan huis

Wij hebben verschillende adviseurs in het Noorden van Nederland. U kunt daarom er voor kiezen om een afspraak bij u thuis te maken. Ook in de avond!

Maak een afspraak

Recensies

Tabitha, uit Frederiksoord

Het bedrijf werkt klantvriendelijk, komt afspraken na en levert verassend mooie kwaliteit. Als familie werden wij bediend met zorgvuldige communicatie wat betreft lay-out van de tekst, lettertype en – kleur. Hier werd tijd aan besteed. Ook met het uiteindelijke resultaat zijn wij positief verrast. Er staan mooi bewerkte, sierlijke stenen die een eerbetoon en een eigen persoonlijkheid uitstralen. Geheel zoals we onze ouders graag willen gedenken! (16-05-2024)

Nieske, uit Burgum

Wat zijn we blij met het prachtige grafmonument voor onze moeder. Ze zou de steen prachtig hebben gevonden!
Hartelijk dank voor de fijne communicatie, snelheid en netheid van plaatsing. (05-06-2024)

Grafmonumenten

Een plek om de mooiste herinneringen te bewaren

Afscheid nemen van een dierbare is misschien wel het moeilijkste wat er is. Wij begrijpen als geen ander dat er in deze verdrietige periode veel op u afkomt. Toch kan het vereeuwigen van de mooiste herinneringen ook troostend zijn. Bij Hutting Natuursteen helpen we u hier bij. Onze grafmonumenten zijn vervaardigd met veel precisie, vakmanschap en liefde, en zijn volledig te personaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u meer.

Een passend grafmonument 

“Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart”, luidt een bekende spreuk. Wie aan een begraafplaats denkt, denkt misschien als vanzelf aan de rechte, veelal identieke grafmonumenten. Maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. Juist daarom kan het best overweldigend zijn om een keuze te maken. Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ieder mens is immers uniek en heeft een eigen verhaal. Bij Hutting Natuursteen luisteren we aandachtig naar uw wensen, gevoel en ideeën en vertalen deze naar een uniek en persoonlijk grafmonument. 

Type grafmonumenten 

 Grafmonumenten komen in verschillende typen en stijlen, die elk een unieke uitdrukking geven aan de herinnering van de overledene. Ze staan bekend om hun eenvoudige en tijdloze uitstraling, terwijl dubbele grafmonumenten ruimte bieden voor de gedeelde herinnering van twee personen. Enkele grafmonumenten richten zich op het individu, vaak door op maat gemaakte ontwerpen die de persoonlijkheid van de overledene weerspiegelen. Duurzame grafmonumenten zijn milieuvriendelijk, en zijn uniek door hun ontwerpbenaderingen. Dat komt door het natuurlijke materiaal waaruit deze bestaan. Kindergrafmonumenten zijn vaak teder, met elementen die de onschuld en jeugd van het kind benadrukken. Alle typen grafmonumenten dragen bij aan het vormgeven van een blijvende herinnering aan geliefden.

Ontdek de unieke materialen voor een grafmonument

Waar de een de voorkeur geeft aan een traditioneel grafmonument, gaat een ander voor een eigentijdse steen. Bij Hutting Natuursteen bieden we een ruime keuze in materialen en vormgeving. Naast de traditionele steen, kunnen grafmonumenten ook vervaardigd worden van marmer, graniet, RVS en cortenstaal, hout of glas. Het is zelfs mogelijk materialen met elkaar te combineren. De laatste jaren trekken de natuurlijke grafmonumenten weer aan. Denk daarbij aan ruwe grafstenen, zwerfkeien en versteend hout – materialen die gevormd zijn door de natuur. Elk exemplaar is uniek, net zoals ieder mens ook is. Ook voor een bijzondere belettering bent u bij ons aan het juiste adres. Van tekst in RVS tot een gezandstraalde belettering of misschien zelfs een lasergravure van een foto. Laat ons u helpen bij het creëren van een blijvende herinnering die recht doet aan het leven en de liefde voor uw dierbare met een mooi grafmonument.

Opties voor elk budget

We begrijpen dat het selecteren van een grafmonument een emotionele en financiële investering is. Daarom bieden we een scala aan opties die passen bij verschillende budgetten. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van een monument dat betekenisvol is.

Keurmerk Steenhouwerij – Grafmonumenten van hoge kwaliteit

Al jarenlang mogen wij het keurmerk ‘Steenhouwerij’ dragen. Dit is een certificering die wordt toegekend aan steenhouwerijen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en ethische standaarden binnen de branche. Door te kiezen voor een steenhouwerij met dit keurmerk kunt u erop vertrouwen dat u te maken heeft met een betrouwbare en professionele partner. Bij Hutting Natuursteen leveren we hoogwaardige producten, houden we ons aan eerlijke handelspraktijken en bieden we een uitstekende klantenservice.

Eigen ontwerp of tekst en tekening

Wilt u zelf een grafmonument ontwerpen dat eer doet aan uw dierbare? Ook dat is mogelijk. Onze tekenaars luisteren naar uw wensen en denken mee. Ze maken een 3d-schets, en geven zo een beeld van hoe het ontwerp eruit komt te zien. Liever een monument kiezen uit de showroom en deze aanvullen met een gezandstraalde- of laser gravure, ets of tekst? Ook dat is mogelijk. Of kies een grafmonument zoals het ontworpen is door ons. 

We helpen u verder

Heeft u op de website ons assortiment aan grafmonumenten bekeken en komt u er niet uit? Kom dan gerust langs in onze monumententuin en showroom. Deze is in Leeuwarden. Bent u slecht ter been en lukt het niet om naar ons toe te komen? Dan kunnen we in overleg een afspraak inplannen, en komt er een adviseur bij u thuis langs. Zo heeft u de tijd en ruimte om een weloverwogen keuze te maken. Dat is erg belangrijk voor het rouwproces. Heeft u vragen over het kopen van een grafsteen? Neem dan gerust contact op.

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.