9.4
Bel ons op:
058 - 2130 180
0
9.4
Mijn bewaarmap
Map legen
Bewaar deze monumenten voor later

De monumenten in uw bewaarmap zijn slechts tijdelijk opgeslagen. Wilt u de monumenten later weer bekijken of delen met familie en vrienden, maak dan uw keuze hieronder. Direct een afspraak maken kan ook.

Delen via Whatsapp Direct afspraak maken
Zoek

Gerecyclede grafstenen

Grafstenen met een duurzaam karakter

We leven in een wereld waarin het steeds belangrijker is om na te denken over de toekomst van de volgende generaties. Met een gerecyclede grafsteen van Hutting Natuursteen kiest u voor een positieve impact. Bovendien kan het duurzame karakter perfect passen bij hoe uw dierbare in het leven stond. Natuurlijk zorgen we er samen met u voor dat uw dierbare een gepersonaliseerd monument krijgt en ieder bezoek een mooi moment is om te koesteren

Hoe komt een gerecyclede grafsteen tot stand?

Bij de meeste begraafplaatsen mogen grafstenen tien jaar liggen, waarna de nabestaanden de mogelijkheid krijgen om tot twintig jaar te verlengen. Wanneer er niet meer wordt verlengd, wordt het graf geruimd en de grafsteen veelal vernietigd. Dat is natuurlijk zonde. Daarom geven we het natuurstenen monument een nieuw leven. Door ze te recyclen krijgen ze een nieuw plek en nieuwe boodschap om een dierbare te eren. 

Waarom kiezen voor een gerecyclede grafsteen?

Grafstenen worden gemaakt van steensoorten die vaak al miljoenen jaren oud zijn. Het is prachtig natuursteen dat met een kleine restauratie weer een nieuwe bestemming kan krijgen. Bovendien zorgt het ervoor dat we geen nieuwe materialen hoeven te importeren. Niet alleen heeft dit een positieve impact op de nagedachtenis. Het duurzame karakter kan perfect passen bij hoe uw dierbare in het leven stond.

Ontwerpen en versieren van een grafmonument

Een grafmonument is persoonlijk. Zo kunt u een eigen ontwerp aanleveren of u kunt samen met onze designer op zoek naar een passend ontwerp. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de gewenste steen. Met het toevoegen van een ornament of etsing en een passend lettertype maakt u het grafmonument compleet. Zo kunnen we een hobby, het werk of een andere illustratie die kenmerkend voor uw dierbare is aanbrengen op het grafmonument. Tot slot kiest u het lettertype en is het daarbij mogelijk om een handgeschreven tekst op het monument te plaatsen.

Advies bij het kopen van een grafsteen

De aanschaf van een grafmonument hoeft u gelukkig niet vaak te doen. Dus we begrijpen dat er veel op u afkomt. Daarom helpen wij u graag bij het ontwikkelen van een gepersonaliseerde duurzame grafsteen die past bij uw dierbare. 

Er komt veel kijken bij het kopen van een persoonlijk grafmonument. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen en vormgeven van het monument. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 058-2130180.

Contactformulier

Hutting Natuursteen
4
Generaties ervaring
500+
Monumenten in onze showroom
9,3
Gemiddelde cijfer op Kiyoh
Brochure aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugbelverzoek

Plan een bezoek
  • DD slash MM slash JJJJ
  • U ontvangt spoedig bericht of de gewenste dag/tijd beschikbaar is.